Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Учасники ліквідації чорнобильської катастрофи зустрілися з міським головою

Декабрь 14th, 2015 Новини Вывести на печать

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття. Саме цього дня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.
З нагоди Дня вшанування ліквідаторів чорнобильської катастрофи 14 грудня у малій залі засідань виконкому відбулась зустріч за круглим столом представників громадської організації «Союз Чорнобиль» з міським головою А.О. Вершиною, народним депутатом А.В. Мартовицьким, депутатом обласної ради М.С. Пономарчуком та керівниками соціальних служб міста.
Анатолій Олексійович звернувся до присутніх зі словами вдячності, щирими побажаннями міцного здоров’я та вручив подяки й цінні подарунки.
Учасники зустрічі обговорили чимало питань, що стосувалися пільгового перевезення учасників ліквідації аварії, соціальних виплат та медичного обслуговування.
Керівник міської організації «Союз Чорнобиль» В.І. Волченко розповів про активну співпрацю з міжнародними організаціями та про їх допомогу, яка надається українським ліквідаторам.
Міський голова та присутні депутати пообіцяли членам громадської організації «Союз Чорнобиль» надавати всіляку підтримку та допомогу.
Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері, після чого її учасники поклали квіти до пам’ятного знака жертвам Чорнобильської катастрофи.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження