Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

В ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України!

Август 27th, 2012 Новини Вывести на печать

Нашій державі виповнився 21 рік. Саме ми з вами, сучасники нової історії нашої незалежної держави, щоденно пишемо літопис своєї рідної землі, літопис поваги та пошани до минулого, літопис пошуків, сподівань та перемог.
Під час міських урочистостей з нагоди державного свята 21-ої річниці Незалежності України народний депутат України від Партії регіонів Павло Петрович Корж привітав відзнаками Дніпропетровської обласної державної адміністрації генерального директора ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», заслуженого шахтаря України, депутата обласної ради Мартовицького Артура Володимировича та директора КП «Павлоградська телерадіокомпанія» Усенко Олену Миколаївну.

Кожен день, усі разом, своїм життям, ми створюємо нове обличчя України, нове обличчя нашого славетного шахтарського краю. Дуже приємно, що досягнення, сумлінна праця павлоградців цінується і визнається не тільки у рідному місті, а й на рівні області.
Депутат обласної ради, лауреат державної премії, генеральний директор ПАО «ДТЕК Павлоградвугілля» Артур Володимирович Мартовицький привітав присутніх та вручив відзнаку «За розвиток регіону» Ткачу Сергію Івановичу (завідуючий сектором по роботі з транспортом та зв’язком Павлоградської міської ради), пам’ятний знак «80 років Дніпропетровської області» Кірієвському Ігору Анатолійовичу (старший тренер з важкої атлетики обласної школи вищої спортивної майстерності та обласної ДЮСШ «Спартак»).


Грамоти обласної ради отримали: Гетьман Ганна Олексіївна (голова квартального комітету), Радько Анатолій Федорович (заступник командира з виховної роботи в/ч 3024),

Земляна Валентина Тихонівна (завідуюча ДНЗ № 16), Войцеховський Ігор Федорович (головний редактор газети «Популярні відомості»),

Харлап Сергій Васильович (лікар – ортопед МЛ №1).

Наше рідно місто завжди пишалося досягненнями та успіхами павлоградців. Від імені усіх земляків присутніх привітав міський голова Іван Сергійович Метелиця: «Сердечно дякую всім, хто сьогодні на ділі втілює ідеї та принципи державності у цеху та за прилавком, у спортивній залі та у школі, хто лікує людей та дарує їм відчуття прекрасного, хто стоїть на сторожі законності і правопорядку, усім, хто примножує добру славу рідного Павлограду».


За активну діяльність та професіоналізм Подяки міського голови отримали Борщевська Тетяна Миколаївна (начальник бюро зі стратегічного розвитку, маркетингу та патентно-інформаційного забезпечення науково-дослідного інституту високо енергетичних матеріалів ДП НВО «Павлоградський хімічний завод»), Звєгінцев Віктор Вікторович (начальник управління маркетингу та збуту ПАТ «Завод Павлоградхіммаш»), Теплюк Володимир Леонідович (начальник 27-ої самостійної державної пожежної частини м. Павлоград), Лік Яна Анатоліївна (вихователь ДНЗ №2 «Рукавичка»), Колачинський Євгеній Іванович (лікар – анестезіолог пологового будинку). Почесною грамотою Міністерства культури України та Центрального комітету Профспілки працівників культури України нагороджено Могильного Миколу Івановича (директор КБУ “Міський культурно-дозвільницький центр”) та Почесною грамотою Міністерства культури України відзначено Іонову Олену Дмитрівну (заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Дитяча музична школа № 2»).
Особливої уваги заслужили дві учениці 7-го класу ЗШ №1 Полежай Катерина та Удовенко Ольга, які змогли вилучити з води потопаючу людину, викликали швидку та надали першу медичну допомогу.

Саме День Незалежності є особливим святом для нашої країни, бо крізь простір і час воно зводить воєдино всі здобутки і дає поштовх для руху вперед. Скільки перемог, мрій втілили павлоградці за 2012 рік!

П’ять наших земляків стали лауреатами державної премії в галузі науки та техніки. Легкоатлетка Ганна Тітімець зайняла четверте місце у ювілейних Олімпійських іграх у Лондоні. Сьогодні місто успішно втілює в життя проект стратегічного планування субрегіону «Західний Донбас», проект реконструкції автомобільного мосту через річку Вовчу. Реалізовано проект по встановленню колекторів та теплові модернізації басейну ДДЗ №47 в рамках програми «Чиста енергія – партнерство заради майбутнього Дніпропетровщини». Відкрито нову лінію з виробництва електрозварних труб від 10 до 76 міліметрів для ТОВ «Дніпропетровський трубний завод» на ПЗТО. Шахтами ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» за 7 місяців 2012 року добуто понад 10 мільйонів тонн вугілля, пройдено більш ніж 66 погонних кілометрів гірничих виробіток. В рамках медичної реформи у 2012 році в місті створено Центр первинної медико – санітарної допомоги та успішно працює Програма підтримки медичних працівників «Місцеві стимули». «Клініка дружня до молоді» підтвердила свою акредитацію. Павлоградська бібліотечна система виграла проект «Бібліоміст», а Павлоградський історико – краєзнавчий музей став переможцем конкурсів проектів та програм місцевого самоврядування. Тільки у цьому навчальному році у випускників Павлограда – 23 золоті та 5 срібних медалей. Шкільна команда інтелектуалів ЗОШ №8 «Що? Де? Коли?» виборола переможний кубок губернатора Дніпропетровської області!..
Всі ці досягнення стали можливі завдяки небайдужому серцю кожного з нас, цілеспрямованості та щоденній кропіткій праці!


Сучасна держава, наше місто сьогодні крокує уперед не тільки у економічному, промисловому, культурному розвитку. Велика увага також приділяється і соціальній підтримці різних верств населення. На виконання соціальних ініціатив Президента України у місті з 1 липня працює 32 фахівці із соціальної роботи, виконуються завдання по підтримці ветеранів та інвалідів. Вже сьогодні відремонтовано 4 квартири Ветеранам Великої Вітчизняної війни, проводяться виплати компенсацій вкладів до Ощадбанку, більш ніж 300 павлоградців отримали телетюнери. У місті створено 15 прийомна сім’я та відкрито будинок сімейного типу. А це найголовніші досягнення в ім’я наших земляків, наших дітей. Бо підтримка близьких людей надає сили, окриляє та допомагає досягати нам нових життєвих перемог.
Відрадно, що у нашому місті є молодь, для якої 21-річниця Незалежності України не тільки загальнодержавне свято. Вони — 21-річні ровесники Незалежності України й дуже активні павлоградці: Фетисова Олена Олегівна – медична сестра хірургічного відділення, зайняла 2 місце в обласному конкурсі «Краща медична сестра»; Квітчастий Олександр Ігорович – гірник маркшейдерського відділу шахти «Благодатна» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», ініціативний працівник, творча особистість; Ярошенко Світлана Миколаївна – тренер – викладач з черлідінгу дитячої юнацької спортивної школи Павлограда, кандидат у майстри спорту з черлідінгу, чемпіонка Дніпропетровської області та України.

Нехай віра у краще майбутнє окриляє кожного з нас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України.
Зі святом!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій