Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

В місті розпочав роботу цілодобовий Єдиний центральний диспетчерський пункт

Март 27th, 2015 Новини Вывести на печать

В місті розпочав роботу цілодобовий Єдиний центральний диспетчерський пункт

В місті Павлограді, за ініціативою міського голови І.С.Метелиці, створений Єдиний центральний диспетчерський пункт. Інформацію про його роботу та завдання представниками засобів масової інформації повідомили заступник міського голови А.В.Рябова та директор КП «Павлоград-Світло» Ю.В.Сіліч на брифінгу, який відбувся 26 березня 2015 року.
На створення цієї служби міську владу надихнув досвід івано-франківських колег. У випадках виникнення гострих та непередбачених проблем мешканці міста потребують термінової допомоги. Головним завданням диспетчерів є швидке вирішення проблеми, з якою до них звернулись. Людина може зателефонувати та отримати відповідь на будь-яке питання. Адже багато, хто з павлоградців не знає куди звернутись, коли вимкнулось світло, є задимлення у місті, зупинився рух транспорту тощо.
Кабінет диспетчерів заходиться в приміщенні виконкому. На цей час для зв’язку працює стаціонарний телефон. Найближчим часом буде встановлено багатоканальний мобільний телефон. Цілодобова аварійна диспетчерська служба вже тиждень працює у тестовому режимі. Робота її працівників щоденно перевіряється міським головою особисто. Через місяць планується підведення перших підсумків. Адже якісна та швидка допомога людям – це запорука високого іміджу міста.

За допомогою павлоградці можуть звертатися
за телефоном 6-24-99 цілодобово.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження