Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

В Павлоград завітала зима.

Январь 25th, 2018 Новини Вывести на печать

Справжня сніжна погода в 2018 році прийшла в Павлоград в самій середині зими. 15 січня випав перший снігопад, а 23 січня він перетворив місто на справжню зимову казку.
Міський голова Анатолій Олексійович Вершина, ще влітку, під час проведення нарад, визначив відповідальність керівників комунальних підприємств і всіх інших об’єктів господарювання щодо проходження зимового періоду. Звучали назви наявних одиниць спецтехніки, яка може і повинна виходити на боротьбу зі стихією не тільки на своїй, а й на прилеглій до підприємства території, згідно паспортів і розпоряджень.
Велика відповідальність за прибирання снігу та посипку територій лежить, перш за все, на співробітниках комунального підприємства «Затишне місто» Павлоградської міськради.
Вони займаються як механізованою снігоочисткою в цілодобовому режимі, так і ручною працею бригад дільниці благоустрою, яким також допомагає техніка.
Особлива увагу під час таких робіт приділяється найбільш небезпечним для руху транспорту ділянкам: це круті спуски і підйоми, гальмівні майданчики на перехрестях і зупинках громадського транспорту, віадук-шляхопроводі в
мікрорайоні ПМЗ і шляхопроводі з боку м. Дніпро.
Перед початком зимового періоду КП «Затишне місто» завчасно провело технічну перевірку і поточний ремонт 10 одиниць техніки. У зв’язку із снігопадом з 15 по 25 січня, загальна обсяг неодноразового очищення спеціалізованою технікою міських доріг склала 4143 км.
Бригади ручної очистки та посипки трудяться на найжвавіших міських перехрестях і тротуарах, на пішохідному мосту через річку Вовча, в дитячому парку, сквері ім. Шевченка, скейт-ленд парку на вулиці Комарова, на території лікарень, поліклінік, об’єктів культури, спорту, в зонах відпочинку мікрорайонів ПЗТО, ім. 18 вересня, Шахтобудівників та інших.
Працівники дільниці благоустрою вперше застосовують нові засоби малої механізації: автоматичний розсіювач сипучих матеріалів, лопати з відвалами.

IMG_0226Кожного дня на розчищення доріжок та пішохідних тротуарів виходить 40 співробітників. Разом з ними також працюють водії 6-ти одиниць техніки: «МАЗи», «Гази», трактор Т-130. Об’єм вивезеного снігу тільки з вулиць Центральна і Соборна за три дні становить 90 куб. м.
В ході неодноразової ручної очистки та посипання тротуарів, роботи навантажувача «Bobcat», трактора Т-130, з 15 по 25 січня було розчищено і посипано протиожеледними матеріалами 606 кілометрів міських тротуарів. «Затишне місто» завчасно придбало достатню кількість реагентів.
Обсяг закупленої солі становить 272 тонни, шлаку 462,6 тонн і піску 453 тонни, золошлаку придбано 900 тонн, і він продовжує доставлятися по мірі необхідності з територій шахт. Всі ці суміші та реагенти знаходяться на складі підприємства. Саме тут завантажується спеціалізована техніка і мчить на боротьбу зі снігом та ожеледицею на міські дороги.
За вищевказаний період боротьби зі ожеледицею вже було використано 460 тонн протиожеледних сумішей.
Під час ліквідації сніжної стихії співробітники «Затишного міста» також виконали роботи по ліквідації надзвичайних ситуацій.
Так, на крутому спуску по вулиці Луганська біля 4-го майданчика міськводоканалу, було проведене буксирування машини швидкої допомоги. Цю небезпечну ділянку також було оброблено протиожеледною сумішшю.
На Хімзаводі по вулицях Пребраженська і Заводська співробітники комунального підприємства розпиляли два повалених стихією дерева, а на вулиці Новоросійська закрили отвір люка.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Проекти 50 сесії
  • Повідомлення про позачергову сесію
  • Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – активна сім’я»
  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола