Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Виїзна нарада міського голови

Июнь 19th, 2014 Новини Вывести на печать

Міський голова Метелиця І.С. провів 18 червня виїзну нараду зі своїми заступниками, секретарем міської ради, представниками від депутатського корпуса Павлоградської міської ради, керівниками структурних підрозділів виконкому, комунальних підприємств міста та підрядних організацій, під час якої учасники оглянули стан вулиць мікрорайону ім. 40 років Жовтня. Особливу увагу приділили розміщенню спортивного майданчина по вул. Іскровська, 2 та 12. За словами Івана Сергійовича саме в цьому дворі буде обладнано комплекс з оснащенням для занять спортом на свіжому повітрі. Крім того, буде облаштований вже існуючий баскетбольний майданчик. Старші мешканці навколишніх будинків задоволені, що молодь зможе покращувати своє здоров’я спортивними вправами. Відкриття майданчику має відбутися до 27 червня.
Продовжуючи тему майданчиків Іван Сергійович сказав про те, що планується встановлення дитячих ігрових атракціонів, подібних тим, що розміщуються у Дитячому парку, у різних мікрорайонах Павлограда.
Міський голова зазначив, що цьогорічні роботи з благоустрою ведуться на більшості мікрорайонів незважаючи на існуючі фінансові труднощі. Надані доручення щодо прочищення ливнівки по вул. Ленінградська, часткове асфальтування пров. Лікарняного, встановлення смітників біля шахтарських зупинок по вул. Комарова, вивезення зрізаного гілля по вул. Іскровська, буріння скважини по вул. Будівельна, 8 та 6 тощо. Важливе питання на сьогоднішній день, яке також потребує вирішення – це облаштування парковок для автомобілів, оскільки надходять скарги від мешканців міста про велике скопичення автотранспорту у дворах, що спричиняє шкоду дитячим майданчикам, клумбам та зеленим насадженням.
Міський голова звернувся до павлоградців з проханням вийти на толоку, яка буде проходити напередодні Дня Конституції України — 21.06.2014 року та разом прибрати сміття біля своїх будинків.
Після наради міський голова вислухав побажання, пропозиції та проблемні питання мешканців навколишніх будинків.
У цей же день міський голова відвідав мікрорайон ім. 18 вересня , де на даний час ведеться роботи по благоустрою: покос трави вздовж вулиць Садовніченко, Сташкова, Заводська, збір побутового сміття на майданчиках ТБО, ямочний ремонт асфальтового покриття по вул. Садовніченко.
Іван Сергійович зазначив, що в подальшому планує проведення робочих нарад у всіх мікрорайонах нашого міста.

За кожним мікрорайоном закріплені відповідальні заступники міського голови та секретар міської ради.
— секретар міської ради Аматов Є.В. – м-н Палмаш та ім. 40 років Жовтня ;
— перший заступник міського голови Вершина А.О. – сел. Шахтобудівників
— заступник міського голови-керуючий справами виконкому Рябова А.В. – сел. ім. 18 вересня (Хімзавод) ;
— заступник міського голови Шуліка О.О.– РТС, м-н Соснівка та Центр;
— заступник міського голови Остренко С.А. – м-н Новий (ПЗТО) та м-н ПМЗ.
Також із проблемними питаннями мешканці міста мають можливість звернутися на «гарячу лінію» міського голови за тел. 20-03-70.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження