Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Вітаємо Вас з Днем студента!

Ноябрь 17th, 2015 Новини Вывести на печать

Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем студента!

Студенти завжди були авангардом української молоді. Небайдуже ставлення до життя, активна участь у суспільних перетвореннях – це головна ознака українського студентства, від якого, без перебільшення, залежить майбутнє України.

Наше місто багате студентством – в Павлоградських вищих навчальних закладах отримують освіту понад 2 тисячі юнаків та дівчат. Понад 55 років технікум гірничого університету готує молодших спеціалістів для вугільних підприємств Західного Донбасу, медичні сестри та фельдшери нашого медичного училища успішно працюють в лікувальних закладах міста, понад 40 років навчає молодь робочим професіям Західно-Донбаський професійний ліцей, сучасні форми навчання активно втілюються в Західнодонбаському інституті економіки та управління.

Студентська молодь Павлограда – це активні, прогресивні, небайдужі до подій, які відбуваються у країні та нашому місті молоді люди. Ви займаєтесь спортом, розвиваєте свої таланти в творчих колективах, приймаєте участь в міський заходах. Ваша активна громадська позиція, цікаві ідеї та задуми — запорука успішного подальшого розвитку нашого міста. З метою підтримки талановитих, ініціативних студентів, відмінників навчання, протягом багатьох років з міського бюджету виплачуються іменні стипендії.

Бажаємо вам неодмінних успіхів у навчанні та нових творчих досягнень! Впевнені, що ви будете тією інтелектуальною елітою, яка продовжить кращі традиції минулий поколінь та впише нові сторінки в історію нашого міста та держави!

Зі святом!

Павлоградська міська рада

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження