Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулася чергова апаратна нарада

Январь 5th, 2016 Новини Вывести на печать

05.01.2016 року у міськвиконкомі відбулася апаратна нарада під керівництвом міського голови Анатолія Вершини.
На початку наради міський голова проінформував присутніх про роботу життєво важливих підрозділів міста у святкові дні та висловив подяку усім хто забезпечував павлоградців безперебійним постачанням води, тепла, газу та електрикою.
На нараді було представлено заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пацко Світлану Григорівну, яка буде працювати по напрямку з економічних питань та керівника комунального підприємства ПТРК Керімова Руслана Рахібовича.
Начальник Павлоградського відділу поліції Малинога О.М. повідомив, що за період новорічних свят на охорону публічної безпеки було задіяно 40 співробітників . На території сел. Шахтобудівників відкрито пункт патрульної поліції. За період з 31 грудня 2015 року по 1 січня 2016 року зареєстровано 2 злочини (крадіжки), збільшилась у новорічну ніч реєстрація сімейних сварок (16 фактів). Тяжких резонансних злочинів не зареєстровано, порушень публічної безпеки не допущено.
Керівники комунальних підприємств поінформували присутніх по своїм напрямкам роботи. Так, КП «Павлоградводоканал» та КП «Павлоградтеплоєнерго» констатували факт збільшення подачі води та витрати газу на опалення.
За даними Павлоградського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області у період з 29.12.15р.по 03.01.16р. включно, всього зафіксовано 45 випадків вуличного травматизму та одна людина з переохолодженням. Протягом тижня по місту працювало 3 од. техніки ( 2 посипальних автомобіля та 1 навантажувач), проводилась підсипка перехресть, мостів та аварійно небезпечних ділянок міста. Затримки руху автотранспорту не було.
За інформацією відділу з питань НС та ЦЗН у місті визначено 19 стаціонарних цілодобових пунктів обігріву. (Амбулаторія №3 КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Павлограда», Амбулаторія №4 КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Павлограда», Амбулаторія №5 КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Павлограда» ,ДП ДОСПО „Центральний ринок”, ДП ДОСПО „Центральний ринок” , Ринок «Новий», в 4 –х Будинках культури, в КУ «Павлоградський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» , КЗ «Павлоградська міська лікарня №1» ДОР», КЗ «Павлоградська станція швидкої медичної допомоги» ДОР» та інші)
Представник санітарно-епідеміологічної станції повідомив, що за минулий тиждень у місті зареєстровано 453 випадки захворювання на ГРВІ, що з порівнянням з минулим тижнем нижче на 36.9%. Кишкових захворювань — 2 випадки.
За дорученням міського голови на Соборній площі розташований мобільний пункт обігріву для відвідувачів ковзанки. Заступнику міського голови Шуліці О.О. доручено вирішити питання придбання додатково нових ковзанок. З 19.12.2015р. по 03.01.2016 року всього відвідало ковзанку 4 781 чоловік, з них дітей -2 991.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду