Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Июль 27th, 2017 Новини Вывести на печать

 

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету Павлоградської міської ради 26 липня 2017 року відбулося засідання виконкому.

Для обговорення були винесені питання: «Про реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту в м.Павлоград» та «Про виконання «Програми організації та проведення оплачуваних громадських робіт у м.Павлограді на 2016-2018 роки» за січень-червень 2017 року.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Радіонов О.М. у своїй доповіді відзначив, що повноваження органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту визначені в частині 2 статті 19 Кодексу цивільного захисту України. З  метою забезпечення цивільного захисту на території міста створені та функціонують міські комісії, спеціалізовані служби та формування цивільного захисту.

В місті проводиться певна робота по запобіганню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпеченню реалізації вимог техногенної та пожежної безпеки на суб’єктах господарювання.

Міська влада вживає вичерпних заходів для попередження виникнення та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і подій.

Щороку з настанням сухого спекотного періоду виникають пожежі в природних екосистемах, які безпосередньо межують з територією міста, і стають причиною його задимлення.

Тому, основне завдання в 2017 році – попередження виникнення випадків загорянь і розповсюдження пожеж на великі площі, оперативна локалізація та ліквідація осередків таких загорянь.

З метою недопущення виникнення нещасних випадків на воді,  створено комфортні та безпечні умови для відпочинку на міському пляжі, де щоденно працюють сезонний рятувальний пост і медична сестра.

З доповіддю про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт у м.Павлограді за перше півріччя 2017 року виступила начальник відділу з економічних питань Штонда Т.А. Було наголошено, що Програма реалізується на засадах соціального партнерства за участю підприємств, організацій та установ міста, Павлоградського міськрайонного центру зайнятості, Павлоградської міської ради та її  виконавчих органів.

В умовах нестачі вільних робочих місць для постійної зайнятості, оплачувані громадські роботи набувають особливого значення. Заходи для проведення оплачуваних громадських робіт у м.Павлограді, обсяг фінансування Програми, її виконавці затверджуються щороку рішенням Павлоградської міської ради.

У першому півріччі 2017 року було забезпечено додаткову соціальну підтримку та тимчасову зайнятість 109 осіб, які шукають роботу. Незайняті громадяни були залучені до заходів з благоустрою та озеленення території міста, об’єктів соціальної сфери, зон відпочинку, до участі в соціологічних опитуваннях, статистичних обстеженнях, роботи з архівними справами і т.д.

Оплата праці осіб, зайнятих на громадських та інших роботах  тимчасового характеру, здійснюється за фактично виконану роботу за розцінками, тарифними ставками та посадовими окладами відповідно до законодавства і не може бути меншою за розмір мінімальної заробітної плати, встановленої законом.

Після обговорення зазначених питань, прийняті відповідні рішення виконкому.

Далі на засіданні були розглянуті проекти рішень, що підготували відділи, управління, служби міської ради.

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду