Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відділ ведення Державного реєстру виборців Павлоградської міської ради інформує

Февраль 26th, 2018 Новини Вывести на печать

Станом на  01 січня  2018  року   в   Державному    реєстрі    виборців      по м.Павлограду  перебуває 90661 виборців, з них 87918 виборців, які зареєстровані за місцем перебування та мають право брати участь в  виборах,  2743 виборця зняті з реєстрації та на даний момент за новим місцем проживання не зареєстровані.

У своїй роботі відділ ведення Державного реєстру виборців використовує автоматизовану інформаційно-телекомунікаційну систему “Державний реєстр виборців” (АІТС “ДРВ”), яка призначена для зберігання та обробки даних, що містять відомості про громадян України, які мають право голосу на виборах різних рівнів у відповідності до вимог ст. 70 Конституції України. Реєстр ведеться в електронній формі з єдиною базою даних, яка містить персональні дані усіх виборців України.

Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Щоденно оновлюються його відомості, вносяться зміни до персональних даних виборців, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення.

Щомісяця база даних реєстру поновлюється  на підставі відомостей, які подаються органу ведення Реєстру:   відділом по обліку комунального майна та житлової площі Павлоградської міської ради, Павлоградським  районним відділом Головного управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області, Павлоградським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Павлоградським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, військовою частиною № 3024 національної гвардії України, управлінням  соціального захисту населення Павлоградської міської ради та Павлоградським міськрайонним судом Дніпропетровської області відповідно до Закону України “ Про Державний реєстр виборців”.

Також постійно вносяться зміни в картографічний облік виборчих дільниць та в  адресний реєстр міста Павлоград.

На теперішній час  до адресного реєстру занесено  286 вулиць та 12787 будинків. В цьому році  заведено в АІТС 102 нових будинки.

Для зручності виборців   перенесено       виборчу         дільницю   № 120885 з навчального     закладу      “Павлоградський         медичний         коледж”( м.Павлоград, вул. Промислова, 13) у приміщення “Західно-Донбаського   професійного    ліцею” (м.Павлоград, вул. Промислова, 11) у зв’язку з  невідповідністю приміщень вимогам Постанови ЦВК “Про вимоги до приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування” від 19.01.2012 року.

У 2017 році підготовлено та видано майже 600 повідомлень про включення виборців до Державного реєстру виборців особам, які на даний момент проживають у м. Павлограді, а  зареєстровані на території Автономної республіки Крим, міста Севастополя, окремих територій Донецької та Луганської областей.

Це зроблено з метою забезпечення реалізації всіх передбачених Конституцією України прав громадян України.                        

          З метою підвищення рівня правової освіти суб’єктів виборчого процесу  та розширення інформаційного простору щодо виборчого законодавства  на офіційному веб-сайті Павлоградської міської ради розміщено сторінку відділу ведення Реєстру, де відвідувачі можуть переглянути зміни до виборчого законодавства, порядок звернень громадян та зразки заяв, права та обов’язки виборців.           

          На офіційному сайті Державного реєстру виборців  у мережі інтернет (www.drv.gov.ua) працює  зручний сервіс «Особистий кабінет виборця». Завдяки цьому сервісу будь-яка особа, не виходячи з дому, може перевірити дані про себе у реєстрі і вже потім, за необхідності, звернутися до відділу ведення реєстру для виправлення помилок, якщо вони є.

      Послугою “Особистий кабінет виборців” в 2017 році скористались лише 5 жителів м.Павлограда (в 2016 році — 76).    

       На жаль, висока активність громадян спостерігається виключно під час виборчого процесу.       

      Згідно діючого законодавства України у 2019 році планується проведення чергових виборів.

     Тому, з метою уточнення бази даних Державного реєстру виборців, для забезпечення реалізації виборчих прав громадян в подальшому, відділ ведення Державного реєстру виборців Павлоградської міської ради  запрошує мешканців міста перевірити правильність  персональних даних, внесених до Державного Реєстру.

     Особливо це стосується виборців:

— які під час попередніх  виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні у списках та не зверталися із заявами до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто;

            яким виповнилося 18 років у 1995-2000 роках;

 — колишніх військовослужбовців строкової служби;

— що повернулися з місць позбавлення волі;

—  які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС;

—  які не брали участі у попередніх виборах та не перевіряли своїх персональних даних. При собі обов’язково потрібно мати паспорт громадянина України.

            Відділ  ведення     Державного   реєстру    виборців   розташований   за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95,   на 1 поверсі будівлі міськвиконкому, каб. 115, 118.

            Розпорядок роботи з 8-00 до 17-00 годин, п’ятниця з 8-00 до 1600 годин, вихідний: субота, неділя.

            Додаткову інформацію можна отримати за тел. 20-90-15, 20-90-14

 

      

        

 

 

 

Начальник відділу ведення

Державного реєстру виборців                                                               В.В.Гордєєва

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду