Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Відкритий діалог між владою і громадськістю є обов’язковим елементом роботи влади

Март 15th, 2012 Новини Вывести на печать

За дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник – керівник апарату облдержадміністрації Надія Подоплєлова провела засідання круглого столу за участю представників Громадської Ради та політичних сил, на якому було зроблено публічний звіт про використання Дніпропетровською облдержадміністрацією коштів державного бюджету за бюджетними програмами у 2011 році. «Відкритий діалог між владою і громадськістю є обов’язковим елементом роботи влади. З 2010 року губернатором Дніпропетровщини Олександром Вілкулом започатковано практику щорічного публічного звітування про результати діяльності влади перед територіальними громадами області», – сказала Надія Подоплєлова.
Ефективна реалізація бюджетних програм та конструктивний діалог з громадськими організаціями та суспільством дозволило Дніпропетровській області досягнути високих результатів у реалізації завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича з розвитку регіону.
«Результати роботи Дніпропетровщини високо оцінені нашим Президентом Віктором Федоровичем Януковичем на засіданні Ради регіонів, 8 грудня 2011 року, а також під час його офіційного візиту з нагоди святкування 80-річчя нашої області в березні 2012 року. Президент відзначив успішний розвиток соціальної сфери, інфраструктури та залучення інвестицій на Дніпропетровщині», – сказала Надія Подоплєлова.
На засіданні круглого столу були обговорені шляхи вирішення актуальних питань, що стоять перед регіоном. Зокрема, відселення мешканців з аварійних житлових будинків, розташованих у зсувонебезпечній зоні Шамишиної балки у м. Дніпродзержинську та технічне переоснащення насосних станцій та реконструкцію водогону ДПП «Кривбасводопостачання».
В.о. начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Кушвід доповів, що в 2011 році 110 родин м. Дніпродзержинська, які проживали в аварійних будинках, розташованих у зсувонебезпечній Шамишиній балці, отримали нові квартири.
Начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Білоусов повідомив, що з метою поетапного технічного переоснащення ДПП «Кривбаспромводопостачання» розроблено програму оптимізації роботи систем водопостачання підприємства. У рамках реалізації програми за 2 останні роки завдяки консолідації коштів державного, обласного бюджетів та власних коштів підприємства виконано комплекс енергозберігаючих заходів на насосних станціях. Це дозволило на 25% зменшити споживання електроенергії та значно покращити якість питної води.
На засіданні круглого столу була оприлюднена інформація щодо використання коштів Дніпропетровською облдержадміністрацією. Зокрема, середньомісячна заробітна плата по Дніпропетровській області у 2011 році в порівнянні з 2010 роком збільшилася на 15,1% та склала 2791 грн, при цьому середньомісячна заробітна плата працівників облдержадміністрації у порівнянні з 2010 роком зменшилася та склала – 1661 грн. Наразі головний спеціаліст облдержадміністрації та начальник відділу, завідувач сектору та головний спеціаліст райдержадміністрації отримують мінімальну заробітну плату, яка становить 1073 грн. Видатки на придбання товарів і послуг для утримання облдержадміністрації та райдержадміністрацій у 2011 році зменшені на 21,5 %, тобто на 1 млн 255 тис грн, у порівнянні з 2010 роком. Також в облдержадміністрації та райдержадміністраціях на 2012 рік на 50 % скорочене фінансування витрат на використання легкового транспорту. Тобто місцеві органи державної виконавчої влади Дніпропетровщини стали використовувати на 95 автомобілів менше.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Про перейменування та приведення до мовних стандартів об’єктів топонімії м. Павлограда
  • Повідомлення про позачергову сесію