Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Вітаємо Білякіна Юрія Григоровича з ювілеєм!

Август 7th, 2012 Новини Вывести на печать

Шановний Юрію Григоровичу!

Прийміть щиросердечні вітання з 75-річним ювілеєм!
Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця як голови міської ради ветеранів війни й труда, депутата міської ради, члена президії обласної ради, депутата V з’їзду ветеранів України внесли вагомий внесок у розвиток нашого міста, забезпечив повагу серед павлоградців. Багато років Ви віддали патріотичному вихованню молоді й сьогодні очолюєте багаточисельну армію ветеранів війни й труда міста.
Всі, кому протягом багатьох років довелось працювати пліч-о-пліч з Вами, з приємністю згадують моменти як ділового, так і простого людського спілкування. Вимогливість, вміння чітко ставити завдання, вказуючи найоптимальніші шляхи їх вирішення і, водночас, здатність розуміти людей, їхні потреби й проблеми – ось що відрізняє Вас від багатьох.
Велике спасибі Вам!
Шановний Юрію Григоровичу, від щирого серця бажаємо Вам міцного багатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають ще багато наповнених корисними справами і земними радощами роки.

Зі святом!

З повагою,

міський голова
виконавчий комітет,
депутатський корпус Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження