Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

ВІТАЄМО З ВЕЛИКОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

Май 8th, 2013 Новини Вывести на печать

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, працівники тилу!
Шановні вдови й Діти війни!

Прийміть щирі вітання Вас, Ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану, Вам, ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство. Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за мужність, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
Саме Перемога дала українському народу шанс на життя та відродження, принесла тривалий і міцний мир на нашу землю. Українські міста і села постали з попелу.
День Перемоги, водночас і щасливий і сумний, гуртує представників усіх поколінь в їх щирому прагненні віддати довічну шану й повагу захисникам Вітчизни, робить нас непереможними перед обличчям будь-яких випробувань. Завойована старшими поколіннями Перемога і сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі і йти вперед.
Дорогі ветерани, міцного Вам здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях, нехай у родинах панує добробут та благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Зі святом Великої Перемоги!

Міський голова І.С.МЕТЕЛИЦЯ

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаю вас із 68-ю річницею Перемоги
у Великій Вітчизняній війні!

9 травня 1945 року — ця пам’ятна дата є однією з найважливіших для нашої країни, шана до якої передається з покоління в покоління, пов’язуючи минуле, сьогодення і майбутнє нашої держави.

Сила духу та відданість Батьківщині допомогли вам, дорогі фронтовики, трудівники тилу, блокадники, вистояти і перемогти. Ви подарували життя і свободу майбутнім поколінням, всім нам.

Ви — живі свідки цього великого подвигу. Ви — наші вчителі. Ви — ті, хто своїм життям довели, що завжди треба боротися до перемоги, бути сильним перед обличчям труднощів, чесно робити свою справу і пам’ятати про особисту відповідальність за свій народ. Ваші імена навіки вписані в літопис наших сердець.

Дорогі наші Ветерани, від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і тепла вашим родинам.

Зі святом перемоги!

Міністр фінансів України Ю.В. Колобов

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження