Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Вперше у Павлограді старує Творчий марафон «Мій голос за МИР»

Март 18th, 2016 Новини Вывести на печать

Вперше у Павлограді старує Творчий марафон «Мій голос за МИР»

Шановні земляки! Вперше у місті Павлограді, 22 квітня, у Всесвітній день Землі, стартує Творчий марафон «Мій голос за МИР», присвячений 30-річчю Чорнобильської катастрофи.
Захід проводиться за підтримки Павлоградського міського голови Вершини Анатолія Олексійовича .
22 квітня — Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища, збереження щедрот і природних ресурсів. Цей день є нагадуванням про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення проблем не тільки екологічних, але і проблему миру.

Девіз марафону — «Мій голос за МИР»!

До участі у марафоні запрошуються, всі небайдужі мешканці Павлограда, хто об’єднаний спільною ідеєю миру. Учасником марафону може стати кожний, вік учасників необмежений.
Умови проведення марафону:
• кожен учасник має можливість представити творчу роботу різноманітних жанрів: декоративно-прикладне мистецтво, вокал, поезія, хореографія, театральні етюди, тощо. Головне, щоб номер відповідав тематиці — «Мій голос за МИР»;
• тривалість виступу не повинна перевищувати 5 хвилин;
• організатори мають право продивлятися номери заздалегідь;
Заявку на участь можна подати до 10 квітня 2016 року у КБУ «Міський культурно — дозвільницький центр» (вул. Центральна (К. Маркса) 61). Довідки надаються за телефоном 63020.
Ви можете завантажити заявку за посиланням https://drive.google.com/file/d/0B3KrZZESfC3LbklrbXUwcjBGOVk/view?usp=sharing та надіслати її на адресу mkdc.pv@gmail.com з позначкою «Мій голос за мир».
Чекаємо на Ваші заявки! Приєднаємося до всесвітньої акції! Будьмо небайдужими! Творчість, добро, толерантність, віра у краще майбутнє зроблять наш світ кращим!

Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження