Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Вячеслав Задорожний урочисто відкрив лінію з виробництва електрозварних труб на ТОВ “Дніпровський трубний завод”

Август 10th, 2012 Новини Вывести на печать


Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний урочисто відкрив лінію з виробництва зварних труб на ТОВ “Дніпровський трубний завод” та нагородив кращих працівників підприємства.

В урочистостях також взяли участь Павлоградський міський голова Іван Метелиця голова правління ТОВ “Павлоградський завод технологічного обладнання” та голова правління ТОВ “Дніпровський трубний завод” Олександр Георгієв, генеральний директор ТОВ “Дніпровський трубний завод” Євген Жаріков, генеральний директор ТОВ “Павлоградський завод технологічного обладнання” Валентин Коробко.

За ініціативи губернатора Олександра Вілкула у 2011 році Дніпропетровську область було включено до державної програми створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вугледобувних регіонів. У рамках реалізації цієї програми відбулось відкриття нової лінії з виробництва зварних труб малого діаметру на ТОВ “Дніпровський трубний завод”, для створення якої було залучено понад11 млн грн.

«Обласна влада за підтримки нашого Президента Віктора Федоровича Януковича та Уряду створює необхідні умови для стабільного економічного зростання і сталого розвитку гірничо-металургійного комплексу. В Україні і на Дніпропетровщині реалізовані та реалізуються масштабні інфраструктурні проекти – будівництво доріг, мостів, лікарень, дитячих садочків, шкіл, стадіонів, доступного житла, об’єктів ЖКГ. У цих проектах широко використовується продукція металургійних підприємств регіону, і це забезпечує зростання виробництва та підвищення заробітних плат», — сказав Вячеслав Задорожний.

За підсумками реалізації державної програми зі створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вугледобувних регіонів на ТОВ «ДТЗ» впроваджено нове виробництво зварних прецизійних труб, що дозволило створити більше 130 нових робочих місць.

«Ми дуже раді, що сьогодні у Павлограді таке свято. Це нові робочі місця, зайнятість населення та надходження до бюджету. Павлоград відтепер розвиватиме не тільки вугільну галузь», — сказав міський голова Павлограду Іван Метелиця.

Відкриваючи лінію з виробництва електрозварних труб генеральний директор ТОВ “Дніпровський трубний завод” Євген Жаріков особливо відзначив, що  виробництво електрозварних труб є екологічно безпечним. Завдяки застосуванню високотехнологічної замкнутої системи рециркуляції технологічних рідин з елементами фільтрації у процесі роботи зварювального вузла відсутні шкідливі викиди в атмосферу.

Наразі, на ТОВ “Дніпровський трубний завод” реалізується довгострокова програма модернізації, впровадження передових технологій і реалізації комплексної програми з оптимізації витрат, яка включає опанування нових видів продукції та вдосконалення всіх етапів існуючих виробничих процесів, включаючи контроль якості вхідної сировини, готової продукції, а також її маркування й пакування.

На світовому та на вітчизняному ринках спостерігається стійка тенденція підвищення попиту на зварні труби малого діаметру. Наразі основними напрямками стратегічного розвитку ТОВ “Дніпровський трубний завод” є:

–        випуск зварних труб, у тому числі для нафтогазової галузі;

–        розвиток виробництва бурильних труб із приварними замками;

–        розвиток виробництва труб з різьбовими з’єднаннями класу “Преміум”;

«Завдяки успішній роботі наших металургів та гірників Дніпропетровська область за результатами 7 місяців 2012 року обсяги виробництва прокату на Дніпропетровщині зросли майже на 13% порівняно з аналогічним періодом 2012 року. Виробництво чавуну за 7 місяців 2012 року зросло більше ніж на 11 % порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це дозволяє забезпечити випуск якісної конкурентоспроможної продукції, яка потрібна на світових ринках. Зокрема, обсяг виробництва труб з 2009 року на Дніпропетровщині збільшився більше ніж на 50% (у 2010 році зростання виробництва склало 33,4%, у 2011 – 17,3%, а за 6 місяців 2012 – 5,8%)», — сказав Вячеслав Задорожний.

Він також відмітив, що одним з основних принципів у реалізації Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича є забезпечення людей гідною заробітною платою. І в цьому питання губернатор Олександр Вілкул займає жорстку позицію, тому за темпами зростання заробітної плати Дніпропетровщина є лідером серед регіонів Україні.

На виконання завдань губернатора Олександр Вілкула на Дніпровському трубному заводі проводиться системна робота з підвищення заробітної плати робітників. До кінця цього року середня зарплата зросте майже втричі і складе 3,4 тис грн. проти 1,2 тис грн в порівнянні з груднем 2011 року.

Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний зазначив, що ТОВ “Дніпровський трубний завод” у рамках програми соціального партнерства є головним спонсором клубу з пляжного футболу “Вибір”, який протягом багатьох років є лідером чемпіонату з пляжного футболу Дніпропетровської області, а у 2010 році виграла чемпіонат України. Також, підприємство залучає учнів середньоосвітніх шкіл № 4, 5 м. Павлограду до здорового способу життя та фізичної культури.

 

Довідка: ТОВ “Дніпровський трубний завод” засновано у 2008 році.

Виробничі потужності підприємства розташовані на базі головного виробничого корпусу ТОВ “Павлоградський завод технологічного обладнання» (м. Павлоград). Виробнича діяльність здійснюється з 2011 року. ТОВ “Дніпровський трубний завод” має у своєму розпорядженні сучасне устаткування для випуску широкого спектра трубної продукції, споживачами якої є підприємства нафтогазового комплексу, надає ряд супутніх послуг, у тому числі антикорозійне покриття труб, виготовлення високогерметичних різьбових з’єднань класу “Преміум”, послуги зі складування та ремонту труб.

На підприємстві діє система управління якістю ISO 9001-2008.

Стабільність якості продукції підтверджено сертифікатами відповідності, виданими авторитетними українськими й закордонними організаціями: ТUV Berlin/Brandenburg, Американським інститутом нафти (API), Держстандартом  Росії, Укрсепро.

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Привітання міського голови з днем матері
  • У бою за Україну загинув наш земляк Антіпов Андрій
  • Заходи до Дня Європи
  • Додаткові автобусні маршрути на поминальні дні
  • Актуальні грантові пропозиції
  • Вітання з днем Європи
  • Виконком від 08.05.2024 р.
  • «Поточний ремонт проїзду від вул. Милосердова Володимира до вул. Леоніда Каденюка в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-07-005248-a
  • «Поточний ремонт проїзду від вул. Богуна Івана до вул. Миколи Лисенка в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-07-005166-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Європейська в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-06-005908-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Ганни Світличної в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-06-005751-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Грушевського Михайла в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-06-005848-a
  • Оголошення про проведення конкурсу на визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-007436-a
  • У боях за Україну загинули наші земляки