Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Взаєморозуміння батьків і дітей

Декабрь 19th, 2012 Новини Вывести на печать

В листопаді та грудні головний психіатр міста Гамій Н.В. та дитячий психіатр Михайлов М.В. взяли участь в обговоренні питань збереження психічного здоров’я, умінню володіти своїми емоціями, попередженню конфліктних ситуацій в сім’ї та колективі, попередженню депресивних станів та суїцидальної поведінки, при проведені занять з учнями старших класів навчальних закладів міста та їх батьками.


В професійному ліцеї та школі № 9 дитячий психіатр Михайлов М.В. та зав. психоневрологічним відділенням міської лікарні № 1 Гамій Н.В. обговорювали разом з батьками та учнями питання взаєморозуміння, вміння один одного вислухати, вести ефективний діалог, прийти до єдиної думки. Фахівці наголосили, що немає такої проблеми, яку неможливо не вирішити, таких проблем просто не існує. Вихід, навіть з найскладнішої ситуації, завжди є, а лікарі та психологи готові вислухати та надати консультативну допомогу та прийняти спільне, єдине, вірне рішення.


Гамій Н.В. та Михайлов М.В. звернулись до батьків – не бути байдужими до проблем своїх дітей, а разом їх вирішувати.
Фахівці «Клініки, дружньої до молоді» психолог Лупова О.З, лікар – педіатр Кошелєва Н.К., лікар дерматовенеролог Іскендеров Р.І. взяли участь в батьківських зборах навчальних закладів міста на тему: «Батькам про формування здорового способу життя у дітей». Фахівці говорили батькам про те, що здоров’я дітей, в першу чергу залежить від батьків, від того якого способу життя притримуються в сім’ї, такий приклад беруть діти. Порадили батькам бути гідним прикладом для своїх дітей.
Акцентували увагу на важливості формування навиків здорового способу життя та негативного відношення до шкідливих звичок, таких як тютюнокуріння та особливо небезпечної хімічної залежності від алкоголю та наркотиків.
Фахівці наголосили на тому, що тільки безпечна поведінка підлітків та здоровий спосіб життя захистять від Віл/СНІДу, туберкульозу, наркоманії та захворювань, які передаються статевим шляхом.
Група фахівців лікувально – профілактичних закладів міста та волонтери медичного училища провели цикл занять з гігієнічного навчання учнів та студентів усіх навчальних закладів міста, а батьківські збори з участю лікарів різного фаху та сімейних лікарів пройшли в технікумі, ліцеї, СШ № 3,11,9,15.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження