Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Як попередити простудні захворювання та грип

Ноябрь 27th, 2012 Новини Вывести на печать

23 листопада 2012 року головний лікар центру первинної медико – санітарної допомоги м. Павлограда Дуднікова О.І. провела прес – конференцію для засобів масової інформації на тему «Як попередити простудні захворювання та грип».
Дуднікова О.І. повідомила про стан з ахворюваності на простудні захворювання серед мешканців міста. В першу чергу наголосила на значенні проведення профілактичних щеплень, як одному із найефективніших засобів специфічної профілактики простудних захворювань та грипу.
Головний лікар звернулась до мешканців міста ніколи не забувати про засоби неспецифічної профілактики такі, як загартування організму, систематичні прогулянки на свіжому повітрі, систематичні зайняття помірними фізичними навантаженнями, дотримання здорового способу життя, зокрема достатньо спати, вживати багату на поживні речовини їжу, вживати достатньо овочів та фруктів, особливо багатьох на вітамін С: смородину, лимон, малину, часник, цибулю та інші засоби народної медицини.
Дуднікова О.І. звернулась до батьків з проханням слідкувати за здоров’ям дітей та з ознаками хвороби не відправляти в дитсадок або навчальний заклад дітей.
Ні в якому разі не займайтесь самолікуванням, викликайте лікаря додому та виконуйте його рекомендації щоб попередити ускладнення простудних захворювань та грипу.

Павлоградський міський центр здоров’я

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження