Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Як стати кандидатом у помічники ветерана

Июль 1st, 2023 Новини Вывести на печать

Як же стати кандидатом у помічники ветерана? До кандидата є низка вимог.

🔹️Кандидатом у помічники ветерана може бути громадянин України, ветеран війни, член сім’ї ветерана, постраждалий учасник Революції Гідності, член сім’ї загиблого (померлого) ветерана, член сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, який володіє українською мовою, проживає у громаді, де мешкають і отримувачі відповідного соціального супроводу, має освіту не нижче рівня молодшого бакалавра та перебуває на обліку в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни і має реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП). І головне — відчуває сили стати центром ветеранського життя у своїй територіальній громаді.

🔹️Кандидат на посаду помічника ветерана подає заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua ).

🔹️Відбір кандидатів у помічники ветерана включає тестування за допомогою засобів програмного забезпечення ІКС ЄДРВВ та співбесіду, що проводить комісія, утворена органом місцевого самоврядування, із залученням психологів.

🔹️Для заповнення заяви кандидатам потрібно мати:

• електронний підпис: файловий ключ, апаратний ключ або Дія.Підпис;
• документ про освіту;
• членам сім’ї ветерана – документ, що підтверджує родинні зв’язки.

🔹️Далі слід авторизуватися у кабінеті https://eveteran.gov.ua за допомогою електронного підпису, покроково заповнити онлайн-форму заяви та пройти онлайн тестування. Підписати заяву за допомогою електронного підпису. Якщо заяву подає член сім’ї, ветеран має погодити її, наклавши свій електронний підпис. Подати можна не більше однієї заяви від особи. Відправлену заяву відредагувати не можна.

➡️ Відеоінструкцію, як подати заяву — дивіться за посиланням: https://is.gd/qESZ4a

Конкурс на кандидата стартує сьогодні, 1 липня.

Сайт: https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження