Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

З Днем державного Прапора України та Днем незалежності України!

Август 23rd, 2012 Новини Вывести на печать

Шановні павлоградці!
Від щирого серця вітаю вас з Днем державного Прапора України та всенародним святом — Днем незалежності України!
З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Завдяки соціально – економічній політиці Президента України В.Ф.Януковича, яка спрямована на покращення якості життя людей, Україна сьогодні впевнено заявляє про себе й на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу.
Розвиток сучасного Павлограда – яскравий тому приклад. З кожним роком місто стає все більше привабливим для інвесторів, про що свідчить розвиток виробничих підприємств: на заводі «Павлоградхіммаш» встановлена лазерна установка «Рапідо» і тривають роботи з будівництва та встановлення обладнання цеху «Антрацитського трубного заводу «Славсант», відновлює роботу з новими засновниками ТОВ «Павлоград Буддеталь», на Павлоградському заводі технічного обладнання за кошти інвестора ТОВ «Дніпровський трубний завод» відкрито лінію з виробництва електрозварювальних труб тощо.
Місто активно рухається в напрямку розвитку соціального партнерства. Завдяки співпраці з фондом «Східна Європа» та Дніпропетровською обласною радою встановлено сонячні батареї та проведено теплову модернізацію будівлі басейну у дитячому садку № 47. Допомога у фінансуванні ПАТ «ДПЕК Павлоградвугілля» та Проекта USAID сприяли проведенню робіт з тепломодернізації школи № 19.
Завдяки активної підтримки губернатора області О.Ю.Вілкула в рамках участі у реалізації «пілотних» проектів житлово – комунального господарства минулого року проведено капітальний ремонт покрівель на двох житлових будинках ОСББ з використанням енергозберігаючих технологій, здійснено відновлення гідрогеологічного режиму річки Вовча, виконано повний комплекс робіт по об’єктах первинного очищення стічних вод. Налагоджується робота з вивозом твердих побутових відходів. Нещодавно Павлоград отримав вантажний автомобіль МАЗ та 400 євроконтейнерів.
Реформування медичної галузі вже дає свої перші позитивні результати: лікарі первинної ланки забезпечені безкоштовними проїзними квитками на громадський транспорт, мобільними телефонами та мобільним зв’язком, сімейні лікарі отримують щомісячну надбавку до основної заробітної плати. Павлоградська станція швидкої медичної допомоги отримала 4 нових автомобілі «швидкої» марки “Пежо”, які забезпечують своєчасність надання допомоги жителям Павлограда. Жителі міста мають можливість пройти обстеження на сучасному комп’ютерному томографі. Також медики міста вийшли з пропозицією про внесення до Стратегічного плану субрегіону проекту «Телемедицина».
В Павлограді на високому рівні проводяться виставки, фестивалі, освітні семінари обласного рівня. Є чим пишатися й спортсменам павлоградщини: наша землячка, Тітімець Анна, на ХХХ літніх Олімпійських іграх в Лондоні зайняла четверте місце у змаганнях з бігу на дистанції 400м з бар’єрами!
Сьогодні нам є чим пишатися. Але попереду ще багато справ на благо людей.
До кінця 2012 року планується завершення будівництва нового моста, введення в експлуатацію системи теплопостачання мікрорайонів «Північний», «Південний», «Новий», проведення санації будівлі школи № 2, реконструкція будівель відділення медико-соціальної реабілітації інвалідів, стаціонарного відділення тимчасового перебування, нічного перебування територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, будівництво трубопроводу водопостачання селищ Південне і Залізничників, створення зони відпочинку на березі річки Вовча між автомобільним і пішохідним мостами.
В рамках реалізації проекту соціального партнерства з ПАТ «ДПЕК Павлоградвугілля» заплановано благоустрій парку ім. 1 Травня, впровадження проектів з енергоефективності, вирішення питання про закриття полігону твердих побутових відходів, реалізація проекту «Мобільна медицина».

В основі цього невпинного росту, дорогі павлоградці, – ваша працелюбність і цілеспрямованість, велике бажання зробити Павлоград ще кращим.
Сердечно дякую всім, хто сьогодні на ділі втілює ідеї та принципи державності у цеху та за прилавком, у спортивній залі та у школі, хто лікує людей та дарує їм відчуття прекрасного, хто стоїть на сторожі законності і правопорядку, усім, хто примножує добру славу рідного Павлограду.
Впевнений, що і в подальшому, наша спільна робота на благо рідного міста завжди буде плідною і натхненною.
Нехай свято державного Прапору та Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир й злагоду!
Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Привітання міського голови Анатолія ВЕРШИНИ з Великоднем
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав