Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

З культурним візитом до Павлограду приїздили лучани

Декабрь 7th, 2015 Новини Вывести на печать

У рамках проекту українсько-шведського проекту «Breaking Down Stereotypes — Building Trust and Hope» (координатор проекту у Павлограді — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Шуліка) з 4 по 6 грудня у Павлограді з культурним візитом перебувала делегація з Луцька. Делегація складалася зі студентів-філологів та керівника шведського центру Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.
Гості мали змогу зустрітися з міським головою Анатолієм Вершиною, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оленою Шулікою, а також іноземними гостями: директором Українського центру культурних досліджень Олександром Буценко, вченим секретарем Українського центру культурних досліджень Валентиною Дем’ян, директором Будапештської обсерваторії, експертом Ради Європи Петерем Інкеєм (Угорщина), директором НДІ з питань мистецтва професором Леваном Хетагурі (Грузія), керівником тренінгових програм, професором Юрієм Мхеташвілі (Грузія), соціологом Віталіє Спринчана (Молдова), доктором соціологічних наук Юрієм Кармоном (Молдова), координаторами Програми Східного партнерства «Культура і креативність» Іриною Прокоф’євою та Наталією Шостак.
Волиняни відвідали головні культурні центри Павлограда: Павлоградський історико-краєзнавчий музей, міський культурно-дозвільницький центр, Палац творчості та юнацтва, Центр української культури, центральну міську дитячу бібліотеку та ін. Вони взяли участь у дитячому дресс-кросінгу, перегляді та обговоренню документального кіно, зйомках програми для дитячого телебачення, творчій вечірці молодіжних центрів, вечорі настільних ігор, концерті гурту «Ангажемент на вівторок», майстер-класі у міській дитячій бібліотеці, тощо. Познайомилися та потоваришували з учасниками молодіжного руху «Позитивний Павлоград», молодіжного центру «Фундук» Палацу творчості та юнацтва, євроклубом ЗШ №17 «Європа+», проектом «Інтеркультурна вітальня».
6 грудня разом з павлоградською молоддю лучани поклали квіти до пам’ятника Національній боротьбі українського народу, меморіальній стелі загиблим в АТО з нагоди Дня Збройних Сил України. Також гості відвідали військовослужбовців в/ч № 3024.
Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру
Автор фото — Вадим Шальський

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження