Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

За останні два роки на Дніпропетровщині підвищено охоплення пасажирськими перевезеннями населених пунктів області

Февраль 17th, 2012 Новини Вывести на печать

За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник провів робочу нараду з актуальних питань у сфері здійснення пасажирських перевезень. Участь у нараді також узяли виконуючий обов’язки президента всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників, Народний депутат Верховної Ради України, член Комітету ВР України з питань транспорту та зв’язку Ігор Шкіря та керівники підприємств перевізників області.

Робота автотранспортних підприємств регіону має особливе значення для забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства Дніпропетровщини. Робота обласної влади направлена на удосконалення регіональної транспортно-дорожньої інфраструктури, забезпечення ефективного формування ринку транспортних послуг.
«У 2009 році охоплення пасажирськими перевезеннями складало 80% населених пунктів області. За останні 2 роки ми підвищили охоплення до 97%. У тому числі 18 районів повністю забезпечені транспортним сполученням з районним та обласним центрами, 4 райони забезпечені транспортним сполученням на 95 – 98%. Актуальними є питання забезпечення безпеки руху, якості доріг, компенсації перевізниками за пільгові перевезення та необхідного рівня кваліфікації водіїв», – сказав заступник голови ОДА Геннадій Темник під час наради.
Він зазначив, що обласна влада працює у постійному діалозі з організаціями та установами, які представляють інтереси перевізників – Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників, Профспілка працівників автотранспорту та дорожнього господарства, Український транспортній союз, Асоціація автоперевізників. Заступник голови ОДА подякував виконуючому обов’язки президента Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Ігорю Шкірі за увагу, яка приділяється Дніпропетровській області, та висловив упевненість у подальшій плідній співпраці.
На Дніпропетровщині особлива увага приділяється стану дорожньої інфраструктури, так за останні два роки в області відремонтовано переважно капітально більше ніж 3,2 млн квадратних метрів доріг (1,5 млн м2 – у 2010 році та 1,7 млн м2 – у 2011).
«За ініціативи губернатора Олександра Вілкула ведеться робота з обладнання пасажирського автотранспорту системами «GPS», що дозволить підвищити якість контролю за безпекою дорожнього руху», – сказав Геннадій Темник.
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул поставив завдання повністю вирішити питання нелегальних перевезень у регіоні. У результаті посилення співпраці з контролюючими органами та керівництвом автостанції в 2011 році кількість складених актів на нелегальних перевізників збільшилася на 30% у порівнянні з 2010 роком (складено більше 1,3 тис актів). Нелегальні перевізники оштрафовані на суму близько 400 тис гривень.
Для забезпечення безпеки пасажирських перевезень посилено контроль за перевірками транспортних засобів: якщо у 2010 році територіальним відділенням Головавтотрансінспекції проведено перевірок більше 17,5 тис автобусів, то у 2011 –майже 20 тысяч транспортных засобів. На постійному контролі також знаходиться питання проходження водіями перед- та післярейсових медичних оглядів.
Довідка:
Сьогодні в області функціонує 521 приміський та міжміський внутрішньообласний автобусний маршрут. Їх обслуговує більше 100 перевізників (більше 1100 транспортних засобів).

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.