Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

За підтримки губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині до Дня Святого Миколая пройде благодійна моновистава

Декабрь 13th, 2011 Новини Вывести на печать

За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова о 14-00 13 грудня проведе урочисту зустріч з видатними жінками Дніпропетровщини. У рамках зустрічі пройде благодійна акція зі збору коштів для дітей до Дня Святого Миколая.

«На урочисту зустріч запрошені понад 800 видатних жінок з 35 міст та районів регіону. Серед них – представниці політики, бізнесу, громадських та благодійних організацій. Жінки матимуть змогу подивитися прем’єру моновистави «Момент кохання» у виконанні заслуженого артиста України Євгена Нищука. Під час заходу проводитиметься благодійний збір коштів до Дня Святого Миколая. Усі виручені кошти будуть передані обласному благодійному Фонду для підтримки соціально-незахищених категорій дітей для придбання медичних препаратів та обладнання в дитячі лікарні області», – зазначила Марія Пустова.
Презентація вистави «Момент кохання» проходить на Дніпропетровщині за сприяння міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття».
Дійство поставлене за оповіданням Володимира Винниченка «Момент». У виставі «Момент кохання» використовуються сучасні мультимедійні засоби виразності, поезія, авторська музика. Вистава входить до репертуару Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір’я». Протягом 2011 року успішно пройшли презентації проекту в Луганську, Львові, Ужгороді, Запоріжжі, Донецьку та Івано-Франківську.
Довідка:
Міжнародна громадська організація «Жінка ІІІ тисячоліття» діє в Україні з 2006 року й реалізує ряд масштабних проектів, таких, як щорічна церемонія нагородження Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ Тисячоліття», якою нагороджуються успішні жінки-українки, Міжнародний дитячий фестиваль «Світ талантів», щорічна благодійна акція на Майдані Незалежності до Дня захисту дітей «Світ талантів – цвіт нації», виставка робіт художниць «Світ очима жінок» в Українському домі, а також бере участь у багатьох благодійних, соціально-культурних проектах.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»