Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

За підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровську відкрито фотовиставку кращих робіт першого регіонального конкурсу «Street art»

Октябрь 28th, 2011 Новини Вывести на печать

За підсумками першого регіонального конкурсу «Street art», який проводиться за підтримки губернатора Олександра Вілкула, переможцями стали команди Кривого Рогу, Дніпропетровська та Марганця. Містом глядацьких симпатій став Першотравенськ.

Нагородження переможців відбулось на урочистому відкритті фотовиставки у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, на якій представлені зображення найкращих робіт, виконаних командами «Street art» у містах регіону.
У заході взяли участь координатор конкурсу, керівник молодіжного руху «К 12» Дмитро Хозін, представники облдержадміністрації, учасники конкурсу, активісти молодіжного руху «К12» та представники молоді.

«Ми дякуємо губернатору Олександру Вілкулу за підтримку, яку він надає молоді Дніпропетровщини. Регіональний конкурс дав можливість молодим людям розкрити нові таланти та втілити в життя креативні ідеї задля розвитку рідного міста та регіону», — сказав Дмитро Хозін.

Від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула усі фіналісти конкурсу отримали подарунки – вироби, розписані петриківськими майстрами Центру народного мистецтва «Петриківка», як символ єднання сучасного на традиційного мистецтва.
Як зазначив Дмитро Хозін, головний приз отримала команда Кривого Рогу за найбільш концептуальний малюнок з точки зору вуличного мистецтва. Друге місце посів Дніпропетровськ за найкращу стилізацію. Третім став Марганець за найкращий рівень майстерності. Першотравенськ отримав приз як місто глядацьких симпатій – щодо нього надійшла найбільша кількість відгуків на офіційну веб-сторінку конкурсу. Також організатори конкурсу за кращий надихаючий малюнок окремо відзначили призом – фарбами дня створення свого наступного малюнку – команду Павлограда.

«За підсумками конкурсу ми побачили, що молодь Дніпропетровщини любить свої рідні міста та прагне вдосконалювати їх. Використовує для цього свої яскраві та нові ідеї. Активність молоді та бажання себе проявити свідчить про прагнення реалізувати та вдосконалити себе, що також підкреслює високий рівень розвитку молодого покоління у регіоні», — зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Фотовиставка робіт учасників першого регіонального конкурсу «Street art» триватиме протягом 2 тижнів починаючи з 27 жовтня у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара у лівому холі. Запрошуємо жителів та гостей Дніпропетровська ознайомитись із сучасним видом молодіжного мистецтва.

Довідка:

За підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула на Дніпропетровщині реалізується перший регіональний конкурс «Street art». Прийом конкурсних робіт тривав з 26 вересня до 10 жовтня. На конкурс надійшло понад 120 заявок, з яких відібрали 13 найкращих. Малюнки, обрані для виконання, малювали з 13 по 16 жовтня на вулицях у 13 містах Дніпропетровської області. У рамках першого регіонального конкурсу «Street art» у Дніпропетровську було намальовано вуличний малюнок у техніці петриківського розпису до 20-річного ювілею Центру народного мистецтва «Петриківка».
Фіналісти регіонального конкурсу «Street art»:
Кривий Ріг — Перше місце! Краща концепція за умовами конкурсу!
Дніпропетровськ – Краща стилізація
Марганець – Найвищий рівень майстерності
Нікополь – Найбільша робота
Новомосковськ – Найкраще використання місцевості
Орджонікідзе – Краща урбаністична робота
Вільногірськ – Кращий казковий малюнок
Дніпродзержинськ – Найжиттєвіший малюнок
Синельникове – Найбільша кількість малюнків
Тернівка – Найбільш весела робота
Павлоград – Кращий надихаючий малюнок
Жовті Води – Наймузичніший малюнок та найвеселіша команда
Першотравенськ – місто глядаських симпатій

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва