Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Заклади охорони здоров’я м. Павлограда, готуються до впровадження другого етапу реформи системи охорони здоров’я

Февраль 15th, 2019 Новини Вывести на печать

IMG_0133

2018 рік в медичній галузі м. Павлограда відзначився реформуванням первинної ланки системи охорони здоров’я. Завдяки сумісним зусиллям міського голови, депутатського корпусу, відділу охорони здоров’я та всього колективу Центру первинної медико-санітарної допомоги створено медичну інформаційну систему на первинці, яка дозволяє записуватись до лікаря не виходячи з дому, відвідувати лікаря у визначений час не чекаючи під кабінетом, створило передумови для створення єдиного цифрового медичного простору.

 

У 2019 році прийшла черга реформування вторинної ланки. Наразі зміни торкнуться поліклінічної ланки надання медичної допомоги. Планується втілення програми «Безкоштовна діагностика» та формування принципу «гроші йдуть за пацієнтом» на наступному етапі надання медичної допомоги.

Саме цьому була присвячена нарада у відділі охорони здоров’я Павлоградської міської ради, яка відбулась 13.02.2019 року під головуванням  заступника міського голови Шуліки Олени Олександрівни. Було обговорено ряд питань, основна тема, це поступове створення медичної інформаційної системи на вторинній ланці надання медичної допомоги.

Першим етапом впровадження даного проекту, буде створення онлайн реєстратури у поліклінічних підрозділах міських лікарень №№1 та 4, пологовому будинку та стоматологічній поліклініці. Для цього на сесії павлоградської міської ради 12 лютого  за підтримки міського голови А.О.Вершини та депутатського корпусу виділено кошти для придбання комп’ютерної техніки для реєстратур.

Впровадження електронної реєстратури дозволить планувати робочий день лікаря та пацієнта, впорядкує та зменшить черги під кабінетами вузьких фахівців, посилить контроль з боку громадськості щодо кількості вільних талонів на прийом до фахівців. Електронна реєстратура функціонуватиме в онлайн режимі, тому пацієнти матимуть можливість записуватись через мережу Інтернет. Умовою потрапляння на консультацію до вузького фахівця – наявність направлення від сімейного лікаря, або перебування під диспансерним наглядом у вузького фахівця.

Наступним етапом буде впровадження електронної медичної документації та улаштування автоматизованих робочих місць лікарів, як це зроблено на первинній ланці. Це забезпечить якість зберігання медичної документації, полегшить взаємодію між різними ланками надання медичної допомоги, покращить якість ведення медичної документації та лікування.

 

Відділ охорони здоров’я

Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва