Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

Август 28th, 2015 Новини Вывести на печать

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ
Україна
«Модернізація (реконструкція) мережі зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій — впровадження «світлової візитної картки міста — демонстраційного зразка ділянки мережі вуличного освітлення автомагістралі міжнародного значення м. Павлоград» по вул. Дніпровська, м. Павлоград.
«Реконструкція мереж зовнішнього освітлення мікрорайону Шахтобудівників м. Павлоград» мкр. Шахтобудівників, м. Павлоград.

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ
Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради, надалі – «Покупець», має намір використати частину коштів гранту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на модернізацію (реконструкцію) мереж зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій по вул. Дніпровській та мікрорайону Шахтобудівників м. Павлограда.
Покупець запрошує попередньо відібраних Постачальників подавати свої пропозиції для підписання контракту, що частково фінансуватиметься коштами гранту, націленого на придбання:
• Модернізація (реконструкція) мережі зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій — впровадження «світлової візитної картки міста — демонстраційного зразка ділянки мережі вуличного освітлення автомагістралі міжнародного значення м. Павлоград» по вул. Дніпровська, м. Павлоград
• «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення мікрорайону Шахтобудівників м. Павлоград» мкр. Шахтобудівників, м. Павлоград
До подачі заявок на участь в контрактах, що фінансуються коштами гранту НЕФКО, допускаються всі юридичні особи зі всіх країн світу.
Для отримання права присудження контракту, Учасники торгів повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:
• Учасник торгів має фінансовий, технічний та виробничий потенціал, а також всі можливості, необхідні для виконання умов Контракту. Річний оборот Учасника, принаймні за два роки протягом останніх п’яти років (2010-2014 роки), був щонайменше, вдвічі більшим від ціни, вказаної в конкурсній заявці, а його річний прибуток протягом цих трьох років був позитивним;
• Учасник торгів успішно постачає подібні товари та послуги іншим покупцям, і вже виконав, принаймні, три (3) подібні контракти за останні три роки;
• Учасник торгів або його агент можуть взяти на себе гарантійні зобов’язання;
• Учасник торгів не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства відповідно до положень чинного законодавства;
• у випадках, коли Учасник торгів пропонує свої послуги з постачання товарів, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання товарів у країні Покупця.

Конкурсна документація надається попередньо відібраним Учасникам торгів разом із цим Оголошенням про проведення тендеру.

Конкурсні заявки надсилаються за адресою, вказаною нижче, до 10-00 07.09.2015, після чого вони будуть відкриті в присутності тих представників Учасників торгів, які виявлять бажання бути присутніми при відкритті.

Учасник торгів, який потребує роз’яснення положень конкурсної документації, повинен зв’язатися з Замовником, направивши йому письмовий запит за адресою, gardeconsulting@gmail.com. Замовник відповість на всі запити протягом одного робочого тижня щодо роз’яснення змісту конкурсної документації, якщо вони будуть отримані ним не пізніше 05.09.2015. Відповідь Замовника буде складена в письмовій формі з направленням копій всім учасникам торгів, які отримали конкурсну документацію, включаючи виклад заданого питання, але без вказівки на джерело його надходження. Якщо в результаті надійшов запит про роз’яснення положень конкурсної документації Замовник вважатиме за необхідне внести в неї зміни, він вправі це зробити.

Учаснику торгів рекомендується відвідати проектний об’єкт, якщо його відвідування передбачено, для ознайомлення з ним, а також отримати під свою відповідальність, всю інформацію, яка може знадобитися йому для підготовки заявки на участь у торгах та укладання договору про виконання вимог, передбачених конкурсною документацією. Відвідування проектного об’єкта учасник торгів здійснює за свій рахунок.

Потенційні Учасники торгів можуть отримати додаткову інформацію, ознайомитись з дефектними актами, робочими проектами та отримати конкурсну документацію за адресою 51400, Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шевченко, 63-б, Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради, І поверх, каб №4:

Голова комітету з конкурсних торгів — начальник управління комунального господарства та будівництва Дейнеженко Юлія Сергіївна, м. Павлоград, вул. Шевченко, 63-б, тел. (05632) 4-18-74;
тел./факс (05632) 6-24-08;

Телефони для довідок з питань технічних вимог та обсягу робіт (в тому числі обладнання, матеріалів, монтажних та пусконалагоджувальних робіт):
Макаревич Олена Юріївна – член комітету з конкурсних торгів – головний спеціаліст відділу реконструкції, будівництва та енергозбереження, м. Павлоград, вул. Шевченко, 63-б, каб. 4,
тел.: (05632) 6-28-04, E-mail: komotdel_pavl@meta.ua

Дата: 28.08.2015

Конкурсна документація на проведення закупівель товарів та супутніх послуг.

Вимоги до поставок освещение

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Шановні земляки!
  • Повний перелік актуальних назв топонімів міста
  • Зустріч міського голови з молодіжною радою
  • Шановні мешканці Павлоградської громади!
  • Родини привітали з Міжнародним днем сім’ї
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Команда робототехніки Ліцею № 9 отримала патент на винахід
  • У бою за Україну загинув наш земляк Недвига Олексій
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • Про надання матеріальної допомоги
  • «Реконструкція гуртожитку по вул. Промислова, 9/2 у м. Павлоград Дніпропетровської області (житло для внутрішньо переміщених осіб)», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-009320-a
  • Про відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води
  • Про визначення балансоутримувача нерухомого комунального майна
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд