Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Завчасно подбайте про відпочинок дітей

Май 7th, 2013 Новини Вывести на печать

« Без гри немає, та й не може бути повноцінного розумового розвитку. Духовне життя людини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості.
Без цього вона – засушена квітка»

В.Сухомлинський

Коли пролунає останній дзвоник і перші літні промінчики заглянуть у віконце, хлопчаки і дівчатка зберуться, щоб відпочити після напруженого навчального року, у дитячі відпочинкові табори.
В умовах відпочинку у дітей зовсім інші потреби , ніж у навчальний час. Очікування канікул – це мрії про улюблені заняття та, зрештою, бажання досхочу погратися, зустрітися з друзями і просто погуляти.
Перебування дітей у літньому пришкільному таборі передбачає насамперед використання відпочинку дітей для їх комплексного оздоровлення через традиційні та інноваційні форми табірної роботи; формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, розуміння його переваг.
Влітку заплановане відкриття 33 пришкільних та придошкільних таборів з денним перебуванням. У І зміну з 03.06.- 20.06.2013 р. працюватиме 18 пришкільних таборів. Відкриття ІІ зміни в 15 придошкільних таборах розпочнеться з 01.07—18.07.2013 р. Всього відпочинком буде охоплено 3 160 дітей віком від 5 до 16 років. Вартість одного дня відпочинку в пришкільному таборі становитиме 13-00 гривень, а в придошкільному 9-50 грн.
Шановні батьки, завчасно подбайте про відпочинок ваших дітей і зверніться до шкіл, дитячих садків для написання заяв про відпочинок.
Місцева влада подбала про дітей пільгових категорій з числа багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Таким чином, відпочинок за кошти місцевого бюджету в цьому році отримають на 533 дитини більше аніж в минулому.
Дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування запропоноване оздоровлення в морських таборах та дитячому центрі «Перлина Придніпров’я» (Новомосковський район с.Орловщина).
Набратися сил та зміцнити своє здоров’я, дізнатися багато чого нового, перевірити свої здібності, знайти нових друзів дітям допоможуть висококваліфіковані педагоги, психологи та соціальні педагоги, які творчо підходять до справи і мають досвід в організації цікавого дозвілля дітей.
Пріоритетними напрямами роботи таборів є оздоровлення, виховання і розвиток дітей. Сьогодні це добре налагоджений процес, який, незважаючи на певний досвід, з кожним роком усе більше удосконалюється.
А основна мета полягає все ж таки в тому, щоб надовго збереглося в пам’яті дітей веселе, гомінке літо.

Начальник відділу освіти О.Б.Осипчук

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою