Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Звернення до земляків народного депутата України від Західного Донбасу (36-й виборчий округ) Артура Володимировича Мартовицького

Февраль 25th, 2014 Новини Вывести на печать

Дорогі земляки!
У цей складний для України час, я, як народний депутат України від шахтарського регіону Західний Донбас, вважаю своїм обов’язком донести до своїх виборців свою особисту тверду позицію.
Всі Ви чекаєте конкретного результату у вигляді стабілізації ситуації в країні. Я докладу для цього всі необхідні зусилля. Подолання будь-якої політичної кризи не варто такої високої плати, як людські життя .
Я категорично засуджую дії, які призвели до кровопролиття і загибелі людей і сумую разом з вами.
В своєї діяльності, як народного депутата України, я завжди головним ставив соціальний, а не політичний напрямок. Усі плани на 2014 рік, які ми з Вами визначили, зобов’язані бути виконаними. А це – до сих пір невирішені комунальні питання, технічне укріплення шкіл та дитячих садків, закінчення реконструкції ІІ черги Павлоградських очисних споруд, відкриття нових дитячих груп, величезний обсяг роботи з відкриття відділення гемодіалізу в 4-й міській лікарні м. Павлоград, реконструкція спорткомплексів в Першотравенську та Тернівці та багато іншого.
Я брав перед Вами зобов’язання – і я їх обов’язково виконаю!
Зараз я особисто докладаю всіх зусиль для налагодження діалогу з представниками всіх політичних сил у Парламенті задля якнайшвидшого вирішення всіх нагальних для держави та кожного українця проблем.
Переконаний, що наш рідний Західний Донбас буде й надалі залишатися по-справжньому могутнім економічним оплотом не тільки Дніпропетровської області, а й усієї Незалежної України.
Закликаю Вас, шановні земляки, зберігати витримку та спокій. Я переконаний, що всі сьогоднішні труднощі будуть подолані.

Артур Мартовицький,
народний депутат України.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження