Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Звернення до керівника підприємства

Ноябрь 18th, 2014 Новини Вывести на печать

Звернення

26.03.14р. в м.Павлоград було створено «Січеславське Козацтво Запорізьке». Організація створена для відродження та зміцнення української духовності, культури, фізичного виховання підлітків та дорослих.
11.11.14р. на базі «Січеславського Козацтва Запорізького» створена волонтерська організація «До Перемоги». Волонтери організації — це об’єднання людей різних професій, соціального та матеріального статусу.
У своїй більшості волонтери організаціЇ «До Перемоги» не вважають за потрібне афішувати власний внесок у справу організації, однак він надає нові можливості організації, пріоритетним завданням якої в цей час є допомога бійцям в зоні АТО.
З часу активної фази АТО волонтери постійно підтримували бійців різних батальйонів, надаючи гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, речей та іншого, що вони отримують від мешканців міста або закуповують самі. Наші волонтери організували пункти прийому гуманітарної допомоги для бійців в зоні АТО за адресами:
вул. Ленінградська 13/6, перукарня «Лінда»;
вул. Дніпровська,348, магазин «Телемир»;
вул. К. Маркса,49, БК ім.Кірова;
вул. Леніна,115, каб. 301 «Кабінет дружній до молоді».
Ми не будемо перераховувати кількість бійців, яким ми допомогли, оскільки систематично звітуємо перед суспільством у соціальних мережах VK та FB, а кожний, у кого є сумніви у нашій порядності та безкорисності може перевірити нас долучившись до участі в волонтерській організації «До Перемоги».
На сьогоднішній день волонтерська організація «До Перемоги» звертається з проханням до власників магазинів, кафе та інших закладів нашого міста з метою встановлення грошових боксів для збору коштів на закупівлю необхідного солдатам в зоні бойових дій. Грошові бокси надаються від волонтерської організації власникам торгівельних та розважальних закладів безкоштовно. Всі бокси мають логотип ВО «До Перемоги», реквізити Червоного Хреста України, опечатані та мають пакет дозвільних документів.
Нас війна виснажує , а хлопців — вбиває та калічить! Ми, як і Ви, вважаємо, що держава зобов’язана забезпечувати бійців, однак реалії сьогодення не зігрівають хлопців в холодних окопах. Байдужість до бійців в зоні АТО ламає їх сильний український дух! Хлопці повинні розуміти чому та заради кого втрачають своїх товаришів!
Будьмо гідними наших бійців !!І Нехай Бог береже Україну !
Сподіваємося на Вашу підтримку в цій благородній справі.

З повагою представник ВО «До Перемоги»
Новіков Є.В.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду