Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Рішення виконкому №775 и №1324

Август 17th, 2011 Реєстр РА Вывести на печать

ПАВЛОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

22.12.2010р. №1324

Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій
ПП «К-П-1»

Відповідно до пп.2 п.«а» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2 ч.1 ст.14, ч.5 ст.32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 року №529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», враховуючи рішення виконавчого комітету Павлоградської міської ради від 31.05.2010 №515 «Про затвердження мінімально необхідного (обов’язкового) переліку послуг (робіт) з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для ПП «К-П-1» за територіальною належністю житлово-експлуатаційних дільниць №1, 4» та з метою приведення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на виробництво цих послуг, поліпшення їх якості, а також на підставі розрахунків ПП «К-П-1» (лист приватного підприємства «К-П-1» від 20.12.2010 року) виконавчий комітет Павлоградської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити для приватного підприємства «К-П-1» скориговані тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій згідно з додатком.
2. Зобов’язати приватне підприємство «К-П-1» (Кравченко) у місяці, наступному за звітним, проводити нарахування за надані послуги по фактичним витратам, але не вище затверджених тарифів в додатку даного рішення та здійснювати перерахунки у разі ненадання, надання не в повному обсязі або неякісного надання послуг у відповідності до переліку, порядку та періодичності надання послуг.
3. Суб’єкти господарювання, які орендують нежитлові приміщення у житлових будинках або яким нежитлові приміщення належать на праві власності, беруть участь у загальних для всього житлового будинку експлуатаційних витратах пропорційно загальній площі, що використовується чи належить на праві власності згідно з чинним законодавством.
Ціни (тарифи) на вказані послуги визначаються виключно за договором (за домовленістю сторін) не нижче від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво.
4. Тарифи вводяться в дію з 1 січня 2011 року.
5. Відділу з питань регіональної політики міської ради (Рєзніков) забезпечити інформування населення міста у засобах масової інформації та на офіційній сторінці виконкому міськради в мережі Інтернет про зміст даного рішення.
6. Рішення виконавчого комітету Павлоградської міської ради від 10.08.2010 року №775 «Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій ПП «К-П-1» вважати таким, що втратило чинність з 1 січня 2011 року.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Вершину А.О. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тихонова В.М. відповідно до повноважень.

Міський голова          І.С.Метелиця

ПАВЛОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
“10 “ серпня 2010р. № 775

Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій
ПП «К-П-1»

Відповідно до п.2 ст.14, п.5 ст.32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п.2 ч.«а» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 року № 529 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», враховуючи рішення виконавчого комітету Павлоградської міської ради від 31.05.2010 № 515 «Про затвердження мінімально необхідного (обов’язкового) переліку послуг (робіт) з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для ПП «К-П-1» за територіальною належністю житлово-експлуатаційних дільниць № 1, 4» та з метою приведення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на виробництво цих послуг, поліпшення їх якості, а також на підставі розрахунків ПП «К-П-1» (лист приватного підприємства «К-П-1» від 13.04.2010 року. № 51) виконавчий комітет Павлоградської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити для приватного підприємства «К-П-1» тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, згідно з додатком.

2. Зобов’язати приватне підприємство «К-П-1» (Кравченко):
1. Укласти договори з власниками квартир або квартиронаймачами, як виконавця послуг з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, дотримуватися норм чинного законодавства з питань надання послуг з утримання будинків і прибудинкових територій.
2. У місяці, наступному за звітним, проводити нарахування за надані послуги по фактичним витратам та здійснювати перерахунки у разі ненадання, надання не в повному обсязі або неякісного надання послуг у відповідності до переліку, порядку та періодичності надання послуг.

3. Суб’єкти господарювання, які орендують нежитлові приміщення у житлових будинках або яким нежитлові приміщення належать на праві власності, беруть участь у загальних для всього житлового будинку експлуатаційних витратах пропорційно загальній площі, що використовується чи належить на праві власності згідно з чинним законодавством.
Ціни (тарифи) на вказані послуги визначаються виключно за договором (за домовленістю сторін) не нижче від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво.

4. Тарифи вводяться в дію з 11 серпня 2010 року.

5. Відділу з питань регіональної політики міської ради забезпечити інформування населення міста у засобах масової інформації та на офіційній сторінці виконкому міськради в мережі Інтернет про зміст даного рішення та введення його до реєстру документів виконкому міськради.
6. Рішення виконавчого комітету Павлоградської міської ради від 26.08.2008 року № 1070 «Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій ПП «К-П-1» та від 26.08.2008 № 1071 «Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій ПП «К-П-11» вважати такими, що втратили чинність.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань економічних реформ Біленко Н.В. та з питань комунального господарства і будівництва Жука В.П. відповідно до повноважень.

Міський голова В.Ю. Куклін

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!