Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Про міський щорічний конкурс “Творче досягнення року — 2016”

Декабрь 19th, 2016 Розпорядження міського голови Вывести на печать

ПАВЛОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

07.12.2016 м.Павлоград № 405 — р

 

Про міський щорічний конкурс
“Творче досягнення року — 2016”

Згідно з п.19, 20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою підтримки творчих, талановитих особистостей, колективів, творчих об’єднань міста Павлоград, заохочення мешканців міста до творчих ініціатив у різних сферах життєдіяльності, оцінки творчих досягнень, які несуть славу рідного міста:

1. Відділу культури (Селіна) провести міський щорічний конкурс “Творче досягнення року — 2016” з урочистою церемонією нагородження переможців 14 січня 2017 року.

2. Затвердити Положення про міський щорічний конкурс “Творче досягнення року — 2016” (додається).

3. Затвердити склад журі міського щорічного конкурсу “Творче досягнення року -2016” (додається).

4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на відділ культури Павлоградської міської ради (Селіна), контроль — на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шуліку О.О.

Міський голова А.О. Вершина

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження міського голови
07.12.2016р. № 405 — р

Положення
про міський щорічний конкурс “Творче досягнення року -2016”

Загальні положення

Це Положення визначає порядок проведення міського щорічного конкурсу “Творче досягнення року — 2016 ” (далі — Конкурс).

Конкурс проводиться 14 січня 2017 року під патронатом міського голови, організований відділом культури павлоградської міської ради з метою виявлення ініціативних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти міста, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в соціальній, економічній, культурній, науковій і громадській діяльності; створення умов для підвищення професійної майстерності працівників різних галузей господарства та розвитку лідерства у суспільному житті; виховання у мешканців Павлограда відчуття гордості за свою плідну працю та бажання досягти нових успіхів у справі на користь людей, заради процвітання рідного міста.

У Конкурсі беруть участь мешканці міста , які мають визначні особисті заслуги і вагомі професійні здобутки протягом поточного року в розрізі оголошених номінацій та принесли славу місту Павлоград.

Критерієм визначення переможців конкурсу є відповідність номінації, особисті досягнення, інноваційні рішення та творчий підхід в професійній діяльності, соціальна вагомість сукупних досягнень кандидатів протягом останнього року.

Загальне керівництво з проведення Конкурсу здійснюється Організаційним комітетом, склад якого визначається розпорядженням міського голови.

Інформація про проведення Конкурсу розміщується на сайті Павлоградської міської ради, а також у міських засобах масової інформації.

Фінансування витрат на організацію та проведення урочистого нагородження переможців Конкурсу здійснюється за рахунок незаборонених чинним законодавством надходжень.

У ході проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України “Про захист персональних даних”.
Умови та порядок проведення конкурсу

Конкурс проводиться за номінаціями :

“Творча перемога року” — номінація, в якій представлено визначене творче досягнення у різних сферах життєдіяльності, яке принесло славу місту Павлоград у 2016 році.

“Краща творча особистість року” — номінація, в якій представлений творчий громадянин міста, який досяг вагомих творчих звершень у 2016 році.

“Кращий творчий колектив року” — номінація, в якій представлений творчий колектив або об’єднання творчих особистостей, що здобули творчу перемогу у 2016 році.

“Відкриття року” — номінація, в якій представлено творче відкриття людини або колективу, який уперше досягнув творчої вершини у 2016 році.

“Кращий творчий керівник року” — номінації, в якій представлений керівник закладу, установи, підприємства, який досяг вагомих творчих успіхів у професійній діяльності у 2016 році.

“Кращий керівник творчого колективу” — номінація, в якій представлений керівник хореографічного, вокального, інструментального, театрального, фольклорного тощо колективу, який досяг значних творчих успіхів у професійній діяльності, за високий рівень у підготовці творчих колективів міста Павлоград у 2016 році.

“Краща соціально-культурна подія або акція” — номінація , в якій представлена найяскравіша творча подія, яка викликала резонанс у місті та навіть за його межами.

“Кращий творчий проект” — номінація, в якій представлено творчий проект людини або творчої групи, який був реалізований у 2016 році та став значимим для мешканців міста Павлоград.

“Вірність улюбленій справі” — номінація, в якій представлена людина або творчий колектив, який протягом багатьох років несе славу міста, завдяки творчим здобуткам та перемогам у різних сферах життєдіяльності.

“Меценатство. Милосердя. Благодійність” – номінація в якій представлена людина або колектив, які здійснили найбільший благодійний внесок у будь-який із основних напрямів творчої діяльності, незалежно від форми надання допомоги; особам, які надали суттєву матеріальну допомогу мешканцям міста, організаціям, установам чи громадським організаціям.

Порядок представлення кандидатур і визначення переможців

Висування кандидатур на присвоєння звання за номінаціями здійснюється гласно та об’єктивно керівниками колективів, професійними спілками, громадськими організаціями, осередками політичних партій, об’єднаннями громадян, громадянами міста.

Для участі в конкурсі подаються наступні документи:

 клопотання про присвоєння звання за номінацією (прізвище, ім’я, по-батькові номінанта; місце роботи або діяльність, яку представляє; номінацію, на яку претендує);
 довідка – подання з характеристикою заслуг особи чи колективу, що стали підставою для порушення клопотання (головним критерієм при цьому мають бути наявність високих здобутків у професійній діяльності, активна участь у суспільному житті колективу, громади);
 копії документів про його досягнення за 2016 рік (дипломи, статті, відзнаки; інформація про фестивалі, конкурси, виставки, форуми, конференції, конкурси тощо, в яких брав участь, наукові відкриття, розробки тощо); відеоматеріали та фотографії.
 фото в оригіналі та в електронному вигляді;
 ксерокопія паспортних даних та ідентифікаційного коду учасника;
 контактні координати: адреса, телефони.

Документи подаються в повному обсязі та повинні бути оформлені в папки.

Документи на участь від кожного конкурсанту тільки в одній номінації приймаються до 20 грудня 2016 року до відділу культури Павлоградської міської ради за адресою:

м. Павлоград
вул. Соборна, 95
міськвиконком, к.301
телефони: 20-07-55, 6-30-60

Документи, які подаються на розгляд, поверненню не підлягають.

Обговорення та визначення переможців здійснюється на засіданні Оргкомітету, яке проводиться до 28 грудня 2016 року. Рішення Оргкомітету приймається більшістю голосів його членів шляхом відкритого голосування. У разі рівного розподілу голосів членів Оргкомітету вирішальним є голос голови Оргкомітету.

Оргкомітет обирає 1 переможця у кожній номінації. Оргкомітет має право змінювати номінації кандидатам або не присуджувати перемогу в тій чи іншій номінації.
Результати Конкурсу оформлюються протоколом.

Порядок нагородження

Урочиста церемонія нагородження учасників та переможців відбудеться 14 січня 2017 року о 14.00 годині у Міському культурно-дозвільницькому центрі (вул. Центральна, 61).

Учасники нагороджуються дипломами та заохочувальними призами, переможець — відзнакою міського голови та цінним подарунком.

Начальник відділу культури В.М. Селіна

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження міського голови
07.12.2016р. № 405 — р

Склад журі міського конкурсу “Творче досягнення року”

Шуліка Олена Олександрівна — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Селіна Вікторія Миколаївна — начальник відділу культури

Дем’яненко Ірина Вікторівна — начальник відділу освіти

Кусочкіна Світлана Миколаївна — начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва

Кашталян Микола Васильович — начальник відділу з питань регіональної політики

Дугін Олександр Петрович — начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту

Свириденко Ірина Євгеніївна — начальник відділу по роботі з персоналом та забезпечення діяльності виконкому

Кравченко Лариса Олексіївна — депутат міської ради (за згодою)

Зінько Ігор Володимирович — депутат міської ради (за згодою)

Мехоношина Людмила Григорівна — директор Палацу творчості дітей та юнацтва (за згодою)

Могильний Микола Іванович — директор КБУ “Міський культурно-дозвільницький центр”

Керимов Руслан Рахибович — директор КП “Павлоградська телерадіокомпанія”

Уставицька Наталя Іванівна — член Громадської ради (за згодою)

Начальник відділу культури                    В.М. Селіна

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Привітання міського голови Анатолія ВЕРШИНИ з Великоднем
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав