Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

ЗВІТ ПРО ВИТРАЧАННЯ КОШТІВ СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ ДІТЕЙ.

Февраль 22nd, 2018 Служба у справах дітей Вывести на печать

ЗВІТ

ПРО ВИТРАЧАННЯ  КОШТІВ  СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ  ДІТЕЙ

ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА 2017 РІК.

 

Служба у справах дітей  являється юридичною особою та  структурним підрозділом міської ради. Вона підзвітна та підконтрольна міській раді, виконавчому комітету та службі у справах дітей облдержадміністрації.

Служба у справах дітей утримується за рахунок міського бюджету, являється головним розпорядником бюджетних коштів. Підвідомчих установ не має.

Основна діяльність служби у справах дітей направлена на:

  • реалізацію на території міста державної політики з питань соціального захисту дітей,

запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень;

—  координацію зусиль виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій, усіх форм власності у вирішенні питань соціального захисту дітей та  організації роботи із запобігання дитячої бездоглядності та безпритульності;

  • подолання соціального сирітства;
  • забезпечення дотримання вимог законодавства щодо встановлення опіки та піклування над дітьми, їх усиновлення, влаштування в дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім”ї;
  • захист прав та інтересів дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського  піклування;

—    розвиток сімейних форм виховання;

—    проведення профілактики правопорушень та злочинів;

  • попередження насильства та жорстокості відносно дітей;
  • соціально-правовий захист дітей, які опинились в складних життєвих обставинах;
  • здійснення контролю та нагляду за дітьми-сиротами, дітьми ПБП та дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах;
  • захист житлових та майнових прав дітей.

За підсумками виконання  міського бюджету за 2017 рік з міського бюджету на утримання служби у справах дітей по КПКВ 2010180 „Керівництво і управління у справах дітей”  надійшло коштів 1500897,74 грн. при плані 1501403,00 грн., що складає   100 відсотків виконання, в тому числі   на:

—  оплату праці посадовим особам місцевого самоврядування    —    1151620,18 грн.;

—  оплату праці обслуговуючому персоналу                                   —       21649,29 грн.;

—  нарахування на заробітну плату                                                   —     252764,12 грн.;

—  на предмети, матеріали, обладнання та інвентар                        —       8882,44  грн.;

(папір та канцелярське приладдя, конверти, передплата періодичних видань)

—  оплату  послуг(крім комунальних)                                   —   34380,00 грн.;  (послуги зв’язку, ТО систем пожежної сигналізації, заправка картриджів, послуги по  обслуговуванню та ремонту комп’ютерної техніки, поточний ремонт по заміні 2-х вікон на пластикові) ;

— видатки на відрядження працівників служби                                   —    1565,05 грн.;

— оплату комунальних послуг та енергоносіїв                                     —   30036,66 грн.

Кредиторська заборгованість по загальному та спеціальному фонду станом на 01.01.2018р. відсутня.

За рахунок коштів спеціального фонду міського бюджету на виконання міської  програми по захисту прав і інтересів дітей та запобігання  дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень на 2015-2019 роки по КФК 2019180 “Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади ”  за 2017 рік  заплановано  46200,00 грн. , надійшло коштів 45592,00 грн. що складає  98,7 відсотків виконання, в тому числі :

—   8700,00 грн. на проведення  в місті Дня захисту дітей в врученням святкових подарунків дітям-сиротам, дітям позбавленим  батьківського піклування, які виховуються та утримуються в ДБСТ, прийомних сім”ях, загальноосвітній школі 1-Ш ступенів №18 з інтернатним відділенням, дошкільному навчальному закладі №8, Західно-Донбаському професійному ліцеї, обстежуються та лікуються в дитячому відділенні КЗ «Павлоградської міської лікарні №1 „ДОР”;

—  6500,00 грн. на проведення заходів по обстеженню умов проживання дітей, які опинились в   надзвичайних життєвих обставинах та дітей з неблагополучних  сімей; здійсненню контролю за умовами утримання, навчання, виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування у сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях ; здійснення нагляду за  умовами проживання та виховання усиновлених дітей; обстеженню житло-побутових умов проживання та збереженню житла дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування;

— 3400,00 на перевезення делегації дітей міста Павлограда для участі в обласному святі присвяченому МДЗД.

— 16400,00 грн. на придбання шкільного приладдя дітям, які опинились в складних життєвих обставинах до нового навчального року.

— 6200,00 грн. родинам, які усиновили дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сім’ям опікунів та піклувальників, прийомним сім’ям та батькам –вихователям дитячих будинків сімейного типу.

—   4392,00 грн. на проведення  під час шкільних канікул  міських акцій з залученням до занять спортом дітей з девіантною поведінкою та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

По КФК 2019180 2013112 «Заходи державної політики з питань дітей та їх соціального захисту» заплановано  20720,00 грн. , надійшло коштів 20619,00 грн. що складає  99,5 відсотків виконання, в тому числі :

—  16632,00 грн. на впровадження програми «Проїзний квиток» для студентів з віддалених від місця навчання районів міста.

—  1987,00 грн. на  організацію участі у міських заходах до Дня захисника України дітей, батьки або близькі рідні яких загинули у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів з врученням подарунків.

—  2000,00 грн. на забезпечення  участі  дітей  міста в   обласних заходах до новорічних та різдвяних свят .

На виконання програми захисту прав  дітей та розвитку сімейних форм виховання у Дніпропетровській області на 2016-2020рр. (зі змінами), затвердженої рішенням Дніпропетровської обласної ради  від 21.10.2015 року №683-34/V1,були  отримані  подарунки – харчові набори, сумки з логотипом Дня захисту дітей для учасників свята на суму  5600,00 грн.

В 2017 році за  результатами  роботи в місті :

— зменшилась кількість дітей-сиріт, дітей, які залишилися  без батьківського   піклування;

— збільшилась кількість виявлених дітей, які перебувають  в складних життєвих обставинах;

— збільшилась кількість дітей влаштованих до сімейних форм виховання;

— зменшилась  кількість батьків позбавлених батьківського піклування  та  дітей, які відібрані у батьків;

— зменшилась кількість дітей, які зазнали жорстокого ставлення;

— збільшилась кількість дітей, які отримали адресну та соціально-правову допомогу та захист;

— покращався контроль за умовами проживання дітей, дітей-сиріт, які проживають в сім’ях   опікунів, піклувальників, прийомних батьків та усиновлювачів;

— покращався контроль за житлово-побутовими умовами проживання дітей, які опинились в  складних життєвих обставинах та виховуються в неблагополучних сім’ях ;

— збільшилась кількість дітей, які залучені до участі в дитячих святах, культурно —   розважальних та спортивних заходах.

Заходи по виконанню вимог чинного законодавства щодо  захисту прав та  інтересів дітей в місті виконувались в тісній співпраці з структурними підрозділами міської ради, правоохоронними органами та громадськими організаціями.

На сьогоднішній день в місті відсутні бездомні і безпритульні діти. Діти пільгової категорії матеріально забезпечені, отримують законні державні пільги.  Порушень прав та  інтересів відносно дітей не допущено.

 

Начальник служби у справах дітей                                                           Н.М.Данильчук

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження