Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Звіт за 2011 рік по відділу з питань фізичної культури, спорту та туризму Павлоградської міської ради

Февраль 29th, 2012 Відділ сім”ї, молоді та спорту Вывести на печать

Відділ з питань фізичної культури, спорту та туризму є структурним підрозділом Павлоградської міської ради і підпорядковується міському голові та управлінню у справах фізичної культури та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, фінансується з місцевого бюджету.
Відділ з питань фізичної культури, спорту та туризму Павлоградської міської ради у 2011 році працював над реалізацією Цільової комплексної програми «Фізичне виховання – здоров’я нації”, та над виконанням “Основних напрямків розвитку фізичної культури і спорту в Дніпропетровській області”.
Основними завданнями відділу є:
— забезпечення реалізації в місті Павлограді державної політики з питань фізичної культури та спорту
— організація оздоровлення мешканців міста;
— сприяння фізичному розвитку населення;
— забезпечення підготовки та проведення спортивних заходів, навчально-тренувальних зборів, участі провідних спортсменів у змаганнях вищого рівня;
— зміцнення фізкультурно-спортивних об’єктів, споруд спортивного призначення, утримання їх в належному стані.
Відділ є головним розпорядником бюджетних коштів для таких спортивних установ міста:
1.СОК “Центр”;
2.КБУ ФСК ім В.М.Шкуренко;
3.ВСБ “Посейдон”;
4.КДЮСШ “Шкіряна рукавичка”;
Обсяг видатків на утримання установ фізичної культури і спорту та проведення спортивно-масової роботи визначається формульним методом згідно Постанови Кабінету Міністрів України.
У 2011 році за підсумками виконання бюджету на фінансування галузі з місцевого бюджету було виділено 2 млн. 418 тис. 826 грн. З них на оплату праці – 1 309 228,99 грн., нарахування на заробітну плату – 469 098,11 грн., придбання предметів постачання і матеріалів, оплату послуг та інші видатки – 63 841,11 грн., видатки на відрядження –18222,85 грн., оплата комунальних послуг та енергоносіїв – 267 983,1 грн., субсидії та поточні трансферти підприємствам – 334295,44 грн.
Крім того, протягом року здійснювались надходження на спеціальні рахунки спортивних установ у вигляді плати за послуги, благодійних внесків та коштів на виконання окремих доручень. Всього надійшло коштів в сумі 278302,35 грн.
Протягом року за рахунок коштів місцевого бюджету відділом з питань фізичної культури, спорту та туризму Павлоградської міської ради фінансувались спартакіади серед школярів, студентів, воїнів-інтернаціоналістів та членів їх сімей, вихованців дитячої колонії, та інвалідів. Всього за звітний період в місті: середніми школами, навчальними закладами, спортивними клубами, установами і організаціями, дитячо-юнацькими спортивними школами проведено більш ніж 220 спортивно – масових заходів обласного та міського рівнів з загальною кількістю охоплених 20 тис. 620 учасників, або 17% мешканців міста.
Провідні спортсмени міста протягом 2011 року приймали участь в Першостях та Чемпіонатах України, Державних та Міжнародних змаганнях і 362 рази займали призові місця на змаганнях найвищого рівня.
Гордістю міста є Ганна Тітімець і Анастасія Рабченюк, які ведуть активну підготовку до тридцятих літніх олімпійських ігор, які відбудуться у 2012 році в Лондоні. Також у 2011 році присвоєно спортивні звання Майстер спорту України з кікбоксінгу — Бородіну Кирилу, Денисенко Денису, Казіханову Даніілу, Мороз Олександру, Голотіній Лізі, Степанову Олегу; Майстер спорту України міжнародного класу з кікбосінгу — Мокрій Карині.

Начальник відділу О.П.Дугін

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою