Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Апрель 9th, 2012 Плани закупівель Вывести на печать

Управління комунального господарства та будівництва
Павлоградської міської ради
Дніпропетровської області

Затверджено
на засіданні комітету з конкурсних торгів
управління комунального господарства та
будівництва Павлоградської міської ради
Дніпропетровської області
протокол №5 від „29”березня 2012 р.
Голова комітету з конкурсних торгів
_______________ В.В. Разводов

м.п.

ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
для процедури закупівлі – відкриті торги

Предмет закупівлі: Послуги з садіння та догляду за декоративними насадженнями ( спилювання сухих дерев) ,
код 01.41.12
м. Павлоград.

м. Павлоград
2012

Розділ 1. Загальні положення

1

2

1.1. Терміни, які вживаються в документації конкурсних торгів Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» від 01.06.2010 року №2289-VI в редакції Закону України N3681-VI від 08.07.2011р (Із змінами і доповненнями, внесеними Законами України від 8 липня 2010 року N 2462-VI, від 10 липня 2010 року N 2487-VI, від 23 грудня 2010 року N 2856-VI, від 11 січня 2011 року N 2899-VI, від 11 січня 2011 року N 2900-VI, від 3 лютого 2011 року N 2995-VI, від 17 березня 2011 року N 3156-VI, від 7 липня 2011 року N 3612-VI (зміни, внесені Законом України від 7 липня 2011 року N 3612-VI, діють до 31 грудня 2014 року), від 22.12.2011року №4220-VI} (далі — Закон). Терміни, які використовуються в цій документації конкурсних торгів, вживаються в значеннях, визначених цим Законом..

 

1.2. Інформація про замовника торгів:  
повне найменування: Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради
місцезнаходження: Україна, Дніпропетровська обл., м.Павлоград, вул.Шевченко,63 кім.6,  51400.
— посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Разводов Василь Васильович — начальник управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради, голова комітету з конкурсних торгів, тел. (05632) 4-18-74, ф. 6-30-41,
e-mail: ors_pavl@meta.ua
1.3. Інформація про предмет закупівлі
— найменування  предмета закупівлі: Послуги з садіння та догляду за декоративними насадженнями
( спилювання сухих дерев)
— вид предмету закупівлі
— місце, кількість, обсяг поставки товарів (надання послуг, виконання робіт): Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул.Дніпровська ,51400
— строк поставки товарів (надання послуг, виконання робіт): червень  —  грудень 2012   року.
1.4. Процедура закупівлі Відкриті торги, джерело фінансування  — кошти місцевого бюджету
1.5.Недискримінація учасників Вітчизняні та іноземні учасники беруть участь у процедурі закупівлі на рівних умовах.
1. 6. Інформація про валюту (валюти), у якій (яких) повинна бути розрахована і зазначена ціна пропозиції конкурсних торгів Валютою пропозиції конкурсних торгів є національна валюта України – гривня.

 

1.7. Інформація про мову (мови), якою (якими) повинні бути складені пропозиції конкурсних торгів. Під час проведення процедури закупівель усі документи, що готуються замовником та учасниками, викладаються українською мовою.

Розділ 2. Порядок внесення змін та надання роз`яснень до документації конкурсних торгів

2.1. Процедура надання роз’яснень щодо документації конкурсних торгів Учасник, який отримав документацію конкурсних торгів, має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів звернутися до замовника за роз’ясненнями щодо документації конкурсних торгів. Замовник повинен надати роз’яснення на запит протягом трьох днів з дня його отримання всім особам, яким було надано документацію конкурсних торгів.

Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів внести зміни до документації конкурсних торгів, продовживши строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менше ніж на сім днів та повідомити письмово протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про внесення зазначених змін усіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

У разі несвоєчасного подання замовником роз’яснень щодо змісту документації конкурсних торгів або несвоєчасного внесення до неї змін замовник повинен продовжити строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менш як на сім днів та повідомити про це всіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону.

2.2. Порядок проведення зборів з метою роз’яснення запитів щодо документації конкурсних торгів У разі проведення зборів з метою роз’яснення будь-яких запитів щодо документації конкурсних торгів замовник повинен забезпечити ведення протоколу таких зборів з викладенням у ньому всіх роз’яснень щодо запитів і надсилає його всім особам, яким було подано документацію конкурсних торгів, незалежно від їх присутності на зборах.

Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону.

Розділ 3. Підготовка пропозицій конкурсних торгів

3.1. Оформлення пропозиції конкурсних торгів

*Ця вимога не стосується Учасників, які здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством), за винятком оригіналів чи нотаріально завірених документів, виданих учаснику іншими організаціями (підприємствами, установами). 

Пропозиція конкурсних торгів подається у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника, прошита, пронумерована, мати реєстр наданих документів та скріплена печаткою* у запечатаному конверті. Учасник процедури закупівлі має право подати лише одну пропозицію конкурсних торгів.

Усі сторінки пропозиції конкурсних торгів учасника процедури закупівлі повинні бути пронумеровані та містити підпис уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі, а також відбитки печатки*. Повноваження щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів учасника процедури закупівлі підтверджується випискою з протоколу засновників, наказом про призначення, довіреністю, дорученням або іншим документом, що підтверджує повноваження посадової особи учасника на підписання документів.

Пропозиція конкурсних торгів запечатується у одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки учасника процедури закупівлі*.

На конверті повинно бути зазначено:

— повне найменування і місцезнаходження замовника;

— назва предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення відкритих торгів;

— повне найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника процедури закупівлі, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів;

— маркування: «Не відкривати до 14.05.2012 р. до 11.00»

3.2. Зміст пропозиції конкурсних торгів учасника Пропозиція конкурсних торгів, яка подається учасником процедури закупівлі, повинна складатися з:

— документів, що підтверджують повноваження посадової особи або представника учасника процедури закупівлі щодо підпису документів

— пропозиції конкурсних торгів;

— інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, в тому числі відповідну технічну специфікацію;

— документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям.

Пропозиція, що надається Учасником складається з:

— комерційної частини;

— технічної частини.

Комерційна частина повинна включати:

— цінову інформацію, складену відповідно до Додатку 1 цієї документації конкурсних торгів подається у формі «Пропозиції конкурсних торгів» п.5.3.;

— документи, які вимагаються для підтвердження відповідності учасника кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам замовника, зазначеним у Додатку 2

Технічна частина повинна включати повну інформацію щодо відповідності пропозиції конкурсних торгів учасника технічним вимогам Замовника, зазначеним у Технічному завданні:

— розрахунок ціни пропозиції конкурсних торгів (з обґрунтуванням) відповідно до Додатку 1 цієї Документації конкурсних торгів. Розрахунок ціни пропозиції конкурсних торгів має бути наданий у друкованому вигляді та додатково на магнітному носії, бажано у програмному комплексі «АВК-5», або у програмному комплексі, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та розрахунків договірних цін;

— проект договору підряду.

Учасники подають пропозиції конкурсних торгів стосовно предмету закупівлі в цілому. Кожна одержана пропозиція конкурсних торгів вноситься замовником до відповідного реєстру.

3.3. Забезпечення пропозиції конкурсних торгів Не вимагається
3.4. Умови повернення чи неповернення забезпечення пропозиції конкурсних торгів Не вимагається
3.5. Строк, протягом якого пропозиції конкурсних торгів є дійсними Пропозиції конкурсних торгів вважаються дійсними протягом 90 днів. До закінчення цього строку замовник має право вимагати від учасників продовження строку дії пропозицій конкурсних торгів.

Учасник має право:

— відхилити таку вимогу;

— погодитися з вимогою та продовжити строк дії поданої ним пропозиції конкурсних торгів.

3.6.Кваліфікаційні критерії до учасників Для участі у процедурі закупівлі учасник повинен подати кваліфікаційні дані, які відповідають таким критеріям:

-наявність обладнання та матеріально-технічної бази для виконання робіт зазаначених в технічному  завданні;

-наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для виконання робіт зазаначених в технічному  завданні;

-наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт (обєктів соціального призначення);

-наявність фінансової спроможності (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, довідка з обслуговуючого банку про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами).

Додатково учасник повинен документально підтвердити наступні вимоги:

— сплата податків і зборів (обов’язкових платежів);

— провадження учасником підприємницької діяльності відповідно до положень його статуту (вимога встановлюється для Учасників торгів – юридичних осіб);

— учасник не визнаний у встановленому порядку законом банкрутом та відносно нього не відкрита ліквідаційна процедура;

— учасник подає замовнику засвідчені в установленому порядку копії установчих документів юридичної особи (свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи – підприємця)

Відповідно до статті 17 Закону замовник відмовляє учаснику в участі у процедурі закупівлі, у разі якщо:

1) він має незаперечні докази того, що учасник пропонує, дає або погоджується дати прямо чи опосередковано будь-якій посадовій особі замовника, іншого державного органу винагороду в будь-якій формі (пропозиція щодо найму па роботу, цінна річ, послуга тощо) з метою вплинути на прийняття рішення щодо визначення переможця процедури закупівлі або застосування замовником певної процедури закупівлі;

2) учасника було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення у сфері державних закупівель корупційного правопорушення;

3) виявлено факт участі учасника у змові;

4) фізична особа, яка є учасником, була засуджена за злочин, пов’язаний з порушенням процедури закупівлі, чи інший злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку;

5) службова (посадова) особа учасника, яку уповноважено учасником представляти його інтереси під час проведення процедури закупівлі, була засуджена за злочин, пов’язаний з порушенням процедури закупівлі, чи інший злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку;

6) пропозиція конкурсних торгів подана учасником процедури закупівлі, який є пов’язаною особою з іншими учасниками процедури закупівлі;

7) учасником не надано документів, що підтверджують правомочність на укладення договору про закупівлю;

8) учасник визнаний у встановленому законом порядку банкрутом та відносно нього відкрита ліквідаційна процедура.

Замовник може прийняти рішення про відмову учаснику в участі у процедурі закупівлі та може відхилити пропозицію конкурсних торгів учасника у разі якщо:

1) учасник має заборгованість із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів);

2) учасник не проводить господарську діяльність відповідно до положень його статуту.

Учасник повинен подати у складі пропозиції конкурсних торгів документи, перелік яких наведений у Додатку 2 до документації конкурсних торгів, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам замовника, установленим у документації конкурсних торгів.

3.7. Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі пропозицій конкурсних торгів документи, які підтверджують відповідність пропозиції конкурсних торгів учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, перелік яких наведений у Додатку 2 та Додатку 4 до документації конкурсних торгів.
3.8. Опис окремої частини (частин) предмета закупівлі, щодо яких можуть бути подані пропозиції конкурсних торгів Подання пропозицій конкурсних торгів щодо  окремої частини (частин) предмета закупівлі (лота) не передбачається
3.9. Внесення змін або відкликання пропозиції конкурсних торгів учасником Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів внести зміни до документації конкурсних торгів, продовживши строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менше ніж на сім днів, та повідомити письмово протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про внесення зазначених змін усіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

Учасник має право внести зміни або відкликати свою пропозицію конкурсних торгів до закінчення строку її подання. Такі зміни чи заява про відкликання пропозиції конкурсних торгів враховуються у разі, коли вони отримані замовником до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів.

Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону.

Розділ 4. Подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів

4.1. Спосіб, місце та кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів:
спосіб подання пропозицій конкурсних торгів: Особисто або поштою
місце подання пропозицій конкурсних торгів: Дніпропетровська обл., м.Павлоград, вул.Шевченко, 63, каб.6, 51400
кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів (дата, час): 14.05. 2012 р.   до 10 – 00 год.

Пропозиції конкурсних торгів, отримані замовником після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам, що їх подали.

На запит учасника замовник протягом одного робочого дня з дня надходження запиту підтверджує надходження пропозиції конкурсних торгів із зазначенням дати та часу.

4.2. Місце, дата та час розкриття пропозицій конкурсних торгів:  

 

місце розкриття пропозицій конкурсних торгів: Дніпропетровська обл., м.Павлоград, вул.Шевченко, 63, каб.6, 51400
дата та час розкриття пропозицій конкурсних торгів: 14.05. 2012 р.  , 11 – 00 год.

До участі у процедурі розкриття пропозицій конкурсних торгів замовником допускаються всі учасники або їх уповноважені представники. Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття пропозицій конкурсних торгів не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді або для відхилення його пропозиції конкурсних торгів.

Повноваження представника учасника підтверджується одним із цих документів:

  • випискою з протоколу засновників,
  • наказом про призначення,
  • довіреністю або дорученням.

Для підтвердження особи такий представник повинен надати паспорт або інший документ, що посвідчує особу уповноваженого представника учасника. Під час розкриття пропозицій конкурсних торгів перевіряється наявність чи відсутність усіх необхідних документів, передбачених документацією конкурсних торгів, а також оголошуються найменування та місцезнаходження кожного учасника, ціна кожної пропозиції конкурсних торгів.Зазначена інформація вноситься до протоколу розкриття пропозицій конкурсних торгів.

Протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів складається у день розкриття пропозицій конкурсних торгів за формою затвердженою Міністерством економіки України.

Протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів підписується членами комітету з конкурсних торгів та учасниками, які беруть участь у процедурі розкриття пропозицій конкурсних торгів.

Завірена підписом голови комітету з конкурсних торгів та печаткою замовника копія протоколу розкриття пропозицій конкурсних торгів надається будь-якому учаснику на його запит протягом одного робочого дня з дня отримання такого запиту.

Протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів оприлюднюється відповідно до статті 10 Закону.

Розділ 5. Оцінка пропозицій конкурсних торгів та визначення переможця

5.1. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозиції конкурсних торгів із зазначенням питомої ваги критерію Замовник торгів має право звернутися до учасників за роз’ясненням змісту їх пропозицій конкурсних торгів з метою спрощення оцінки пропозицій, щоб полегшити її розгляд, оцінку та зіставлення з іншими пропозиціями. Не приймається, не обговорюється та не дозволяється внесення жодних змін конкурсних пропозицій щодо їх суті, включаючи зміни до їх кінцевої ціни, оголошеної під час розкриття конкурсних пропозицій і зміни, спрямовані на коригування конкурсної пропозиції, яка не відповідає формальним вимогам  документів конкурсних торгів, з метою приведення її у відповідність із такими вимогами.

Замовник та учасники не можуть ініціювати будь-які переговори з питань внесення змін до змісту або ціни поданої пропозиції конкурсних торгів.

Пропозицією, що відповідає вимогам  документації з конкурсних торгів, є пропозиція, що узгоджується з усіма термінами, умовами документації конкурсних торгів.Якщо пропозиція не відповідає вимогам документації конкурсних торгів, вона відхиляється замовником і не може згодом приводитись у відповідність шляхом коригування чи зміни або анулювання невідповідних відхилень або застережень.

Замовником визначаються критерії та методика оцінки відповідно до частини п’ятої статті 28 Закону.

Оцінка пропозицій конкурсних торгів здійснюється на основі наступних критеріїв:

1 Ціна;

2 Строк виконання робіт

Оцінка проводиться згідно з наступною методикою.

Кількість балів кожної  пропозиції конкурсних торгів визначається сумарно. Максимально можлива кількість балів дорівнює 100.

1. Кількість балів по критерію Ціна — 85 балів.

2. Кількість балів по критерію срок виконання робіт – 15 балів

Всі пропозиції, оцінені згідно з критеріями оцінки, шикуються по мірі зростання значень сумарного показника.

Переможцем обирається Учасник, пропозиція якого набрала найбільшу сумарну кількість балів.

У випадку однакового значення показника, переможець визначається шляхом голосування членів комітету з конкурсних торгів простою більшістю голосів за участю в голосуванні не менш двох третин членів комітету. Якщо результати голосування розділилися порівну,  вирішальний голос має Голова  комітету з конкурсних торгів.

Методика оцінки

1. Кількість балів за критерієм «Ціна» визначається наступним чином. Пропозиції конкурсних торгів, значення критерію «Ціна» у якої є найвигіднішим (найменшим), присвоюється максимально можлива кількість балів. Кількість балів для решти пропозицій конкурсних торгів визначається за формулою:

Бобчисл = Цmin / Цобчисл * 85, де

Бобчисл  = обчислювана кількість балів;

Цmin — найнижче значення за критерієм «Ціна»;

Цобчисл — значення поточного критерію пропозиції, кількість балів для якого обчислюється;

85 — максимально можлива кількість балів за критерієм «Ціна».

2. Кількість балів за критерієм «Строк виконання робіт» ( в  календарних днях) визначається наступним чіном: пропозиції строк виконання робіт якої найвигідніший (найкоротший) присвоюється максимальна можлива кількість балів. Кількість балів для решти пропозицій визначається за формулой:

Бобчисл.=Тмін/Тобисл.*15, де

Бобчисл. –обчислювана кількість балів;

Тмін –найкоротший строк;

Тобчисл. –строк виконання робіт зазначений в пропозиції, кількість балів для якої обчислюється;

15- максимальна можлива кількість балів за критерієм «Строк виконання робіт»

Загальна кількість балів за всіма критеріями розраховується по формулі:

— кількість балів за крітерієм «Ціна» + кількість балів за критерієм «Строк виконання робіт»

5.2. Виправлення арифметичних помилок Замовник має право на виправлення арифметичних помилок, допущених в результаті арифметичних дій, виявлених у поданій пропозиції конкурсних торгів під час проведення оцінки, у порядку, визначеному документацією конкурсних торгів, за умови отримання письмової згоди на це учасника, який подав пропозицію конкурсних торгів. Пропозиції, визначені як такі, що відповідають вимогам, перевіряються замовником на предмет арифметичних помилок.

Помилки виправляються Замовником  у такій послідовності:

а) при розходженні між сумами, вказаними літерами та в цифрах, сума літерами є визначальною;

б) при розходженні між ціною одиниці товару та підсумковою ціною, одержаною шляхом множення ціни за одиницю на кількість, ціна за одиницю є визначальною, а підсумкова ціна виправляється.  Якщо, на погляд замовника, в ціні за одиницю є явне зміщення десяткового розподілювача, в такому випадку призначена підсумкова ціна є визначальною, а ціна за одиницю виправляється.

Замовник торгів має право на виправлення арифметичних помилок за умови отримання ним письмової згоди учасника на такі виправлення.

Якщо учасник не згоден з виправленням помилок, його пропозиція відхиляється.

 

 

5.3. Інша інформація

ФОРМА

«ПРОПОЗИЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ»

(форма подається на фірмовому бланку учасника)

 

Ми, (назва Учасника),

надаємо свою пропозицію конкурсних торгів щодо участі у відкритих торгах на закупівлю « Послуги з садіння та догляду за декоративними насадженнями  ( спилювання сухих дерев)» згідно з технічним та іншими вимогами замовника конкурсних торгів.

Вивчивши документацію конкурсних торгів та технічне завдання, на виконання зазначеного вище, ми, уповноважені на підписання Договору, маємо можливість та погоджуємося виконати вимоги замовника та Договору на умовах, зазначених у комерційній частині цієї пропозиції на загальну суму  в грн. (з ПДВ).

________________________________________________________

 

1. До акцепту нашої пропозиції конкурсних торгів, Ваша документація конкурсних торгів разом з нашою пропозицією конкурсних торгів (за умови її відповідності кваліфікаційним та іншим вимогам, установленим документацією конкурсних торгів) мають силу попереднього договору між нами. Якщо наша пропозиція конкурсних торгів буде акцептована, ми візьмемо на себе зобов’язання виконати всі умови, передбачені Договором про закупівлю.

2. Ми погоджуємося дотримуватися умов цієї пропозиції конкурсних торгів протягом 90 днів з дня розкриття пропозицій конкурсних торгів, встановленого Вами у документації конкурсних торгів. Наша пропозиція конкурсних торгів буде обов’язковою для нас і може бути акцептована Вами у будь-який час до закінчення зазначеного строку.

3. Ми погоджуємося з умовами, що Ви можете відхилити нашу чи всі пропозиції конкурсних торгів згідно з умовами документації конкурсних торгів, та розуміємо, що Ви не обмежені у прийнятті пропозиції конкурсних торгів, поданої будь-яким іншим учасником, що містить більш економічно вигідні для Вас умови.

4. Якщо наша пропозиція конкурсних торгів буде акцептована, ми зобов’язуємося підписати Договір про закупівлю із замовником  не раніше ніж через 14 днів з дати публікації у державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, але не пізніше ніж через 30 днів з дня акцепту пропозиції відповідно до вимог документації конкурсних торгів та акцептованої пропозиції.

5. Ми погоджуємося з умовами, що фінансування може змінюватися, відповідно до затверджених планів фінансування з бюджетів різних рівнів.

Посада, прізвище, ініціали, підпис уповноваженої особи учасника, завірені печаткою.

5.4. Відхилення пропозицій конкурсних торгів Замовник відхиляє пропозицію конкурсних торгів, у разі якщо:

а) учасник не відповідає кваліфікаційним критеріям (учасник не подав у складі пропозиції конкурсних торгів документи, перелік яких наведений у Додатку 2 документації конкурсних торгів, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним вимогам);

б) учасник не погоджується з виправленням виявленої замовником арифметичної помилки;

в) наявні підстави, зазначені в п. 3.6. до документації конкурсних торгів;

г) пропозиція конкурсних торгів не відповідає умовам документації конкурсних торгів та Додаткам до неї;

Замовник має право звернутися за підтвердженням інформації, наданої учасником, до органів державної влади, підприємств, установ, організацій відповідно до їх компетенції. У разі отримання достовірної інформації про його невідповідність вимогам кваліфікаційних критеріїв, зазначених в п. 3.6. до документації конкурсних торгів, або факту зазначення у пропозиції конкурсних торгів будь-якої недостовірної інформації, що є суттєвою при визначенні результатів процедури закупівлі, замовник відхиляє пропозицію конкурсних торгів такого учасника.

Інформація про відхилення пропозиції конкурсних торгів із зазначенням аргументованих підстав надсилається учаснику, пропозиція якого відхилена, протягом трьох робочих днів з дати прийняття такого рішення та оприлюднюється відповідно до статті 10 Закону.

5.5. Відміна замовником торгів чи визнання їх такими, що не відбулися Замовник відміняє торги у разі:

  • відсутності подальшої потреби у закупівлі робіт;
  • неможливості усунення порушень, які виникли через виявлені порушення законодавства з питань державних закупівель;
  • виявлення факту змови учасників;
  • порушення порядку публікації оголошення про проведення процедури закупівлі, акцепту, оголошення про результати процедури закупівлі, передбаченого Законом;
  • подання для участі у них менше двох пропозицій конкурсних торгів;
  • відхилення всіх пропозицій конкурсних торгів згідно Закону;
  • якщо до оцінки допущено пропозиції менше ніж двох учасників.

Замовник має право визнати торги такими, що не відбулися, у разі якщо:

  • ціна найбільш вигідної пропозиції конкурсних торгів перевищує суму, передбачену замовником на фінансування закупівлі;
  • здійснення закупівлі стало неможливим внаслідок непереборної сили.

 

Розділ 6. Укладання договору про закупівлю

6.1. Терміни укладання договору У день визначення переможця замовник акцептує пропозицію конкурсних торгів, що визнана найбільш економічно вигідною за результатами оцінки.

Замовник укладає договір про закупівлю з учасником, пропозицію конкурсних торгів якого було акцептовано не пізніше ніж через 30 днів з дня акцепту пропозиції відповідно до вимог документації конкурсних торгів та акцептованої пропозиції, але не раніше ніж через 14 днів з дати публікації у державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів.

6.2. Істотні умови, які обов’язково включаються до договору про закупівлю 1. Договір про закупівлю укладається в письмовій формі відповідно до положень Цивільного кодексу України та Господарського кодексу України з урахуванням особливостей, визначених Законом.

2. Умови договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту пропозиції конкурсних торгів (у тому числі ціни за одиницю продукції) переможця процедури закупівлі та не повинні змінюватися після підписання договору про закупівлю до повного виконання зобов’язань сторонами, крім випадків зменшення обсягів закупівлі залежно від реального фінансування видатків та узгодженого зменшення сторонами договору ціни договору про закупівлю.

Істотними умовами договору про закупівлю є:

ü      предмет договору (найменування);

ü      кількість товарів, робіт і послуг та вимоги щодо їх якості;

ü      порядок здійснення оплати;

ü      сума договору;

ü      термін та місце виконання робіт;

ü      строк дії договору;

ü      права та обов’язки сторін;

ü      зазначення умови щодо можливості зменшення обсягів закупівлі залежно від реального фінансування видатків;

ü      відповідальність сторін.

Основні умови  договору наведені у Додатку 3 до документації конкурсних торгів.

6.3. Дії замовника при відмові переможця торгів підписати договір про закупівлю У разі письмової відмови переможця торгів підписати договір про закупівлю відповідно до вимог документації конкурсних торгів або не укладення договору про закупівлю з вини учасника у строк, визначений Законом, замовник повторно визначає найбільш економічно вигідну пропозицію конкурсних торгів з тих, строк дії яких ще не минув.

ДОДАТОК 1

Ціна пропозиції конкурсних торгів

Ціна пропозиції конкурсних торгів учасника означає суму, за яку учасник передбачає виконати замовлення на виконання всіх видів послуг, передбачених в технічних вимогах замовника.
Ціна пропозиції конкурсних торгів (Договірна ціна) учасника повинна бути розрахована у відповідності з Правилами визначення вартості будівництва ДБН Д.1.1-1-2000.
Ціна пропозиції конкурсних торгів, за яку учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів робіт на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для здійснення робіт по об`єкту замовлення та діючих цін на них.
В ціні пропозиції конкурсних торгів учасник визначає вартість усіх запропонованих до виконання робіт, визначених технічним завданням.
До ціни пропозиції конкурсних торгів мають бути надані підтверджуючі розрахунки за статтями витрат Договірної ціни у відповідності до Державних будівельних норм з урахуванням змін та доповнень:
— розрахунок заробітної плати;
— розрахунок вартості експлуатації будівельних машин і механізмів (з економічним обґрунтуванням змін; розрахунком вартості машино-години власної будівельної техніки, вартості оренди машино-години орендованої будівельної техніки, яка буде застосовуватися для виконання замовлення (за його наявності):
— розрахунок загально-виробничих витрат (виходячи з структури будівельної організації);
— розрахунок коштів на покриття адміністративних витрат будівельно-монтажних організацій;
— розрахунок прибутку (в межах усереднених показників, рекомендованих Держбудом за погодженням з Мінекономіки).
Ціну пропозиції конкурсних торгів слід визначати відповідно: до термінів закінчення робіт; технології виконання робіт; а також з дотриманням діючих норм і правил виконання робіт, технічної експлуатації будівельної техніки і безпечних умов праці.
Вартість пропозиції конкурсних торгів повинна бути чітко визначена.
Учасник відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів на послуги, які запропоновані на відкриті торги, та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій, сертифікатів.
До розрахунку ціни пропозиції конкурсних торгів не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю, зокрема витрати, пов`язані з оформленням забезпечення пропозиції конкурсних торгів та забезпечення виконання договору, витрати, пов`язані з укладанням договору. Зазначені витрати сплачуються Учасником за рахунок його прибутку.

ДОДАТОК 2

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СПОСІБ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО ПІДТВЕРДЖЕННЯ ВІДПОВІДНОСТІ УЧАСНИКІВ ВСТАНОВЛЕНИМ КРИТЕРІЯМ, ВІДПОВІДНО ДО СТ. 16 ЗАКОНУ

1. Документи, які повинен подати Учасник для підтвердження наявності обладнання та матеріально-технічної бази:
1. Довідка, про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, необхідної для виконання зазначених робіт за формою, що додається. (Форма 1).

2. Документи, які повинен подати Учасник для підтвердження того, що він має працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід:
2.1. Довідка про кваліфікацію і досвід працівників, що будуть залучені до виконання робіт.(Форма 2 ).

3. Документи, які повинен подати Учасник для підтвердження того, що він має досвід виконання аналогічних договорів:
3.1. Відомості про наявність досвіду у виконанні аналогічних договорів на об’єктах комунального призначення (Форма 3).

4. Документи, які повинен подати Учасник для підтвердження наявності фінансової спроможності:
4.1. Довідка з обслуговуючого банку про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами;
4.2. Завірена копія ф-1 “Баланс підприємства” на 31.12 .2011 р.. , 1 квартал 2012р.
4.3. Завірена копія ф-2 “Звіт про фінансові результати підприємства” за 2011р. , 1 квартал 2012р.
4.4. Завірена копія ф-3 “Звіт про рух грошових коштів” за 2011р., 1 квартал 2012р.
5. Дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (роботи на висоті).

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СПОСІБ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО ПІДТВЕРДЖЕННЯ ВІДПОВІДНОСТІ УЧАСНИКІВ ІНШИМ КРИТЕРІЯМ ТА УМОВАМ ДОКУМЕНТАЦІЇ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ.

1. Документи, які повинен подати Учасник-юридична особа для підтвердження того, що він здійснює господарську діяльність відповідно до положень Статуту :
1.1. Копія Статуту або іншого установчого документу з урахуванням останніх змін та доповнень на момент подачі пропозиції конкурсних торгів.

2. Документи, які повинен подати Учасник для підтвердження сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), передбачених законодавством:
2.1. Оригінал довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості по обов’язковим платежам до бюджету дійсну на дату розкриття конкурсних пропозицій.

3. Документи, які повинен подати Учасник-юридична особа для підтвердження того, що відсутні підстави для відмови Учаснику в торгах.
3.1. Оригінал або нотаріально завірена копія довідки Агентства з питань банкрутства, Департаменту з питань банкрутства Міністерства економіки України або іншого уповноваженого органу про відсутність підприємства Учасника в єдиній базі даних про підприємства, що до яких порушено провадження у справі про банкрутство не більше двомісячної давнини відносно дати розкриття тендерних пропозицій.

4.Інші документи:
4.1. Довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство:
а) реквізити (адреса — юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів);
б) керівництво (посада, ім’я, по батькові, телефон для контактів) — для юридичних осіб;
в) форма власності та юридичний статус, організаційно-правова форма (для юридичних осіб).
4.2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності).
4.3. Копія довідки ЄДРПОУ (для юридичних осіб).
4.4. Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (для фізичних осіб).
4.5. Копія паспорту (для фізичних осіб).

* Примітки:
а) у разі відсутності будь якої довідки конкурсну пропозицію буде відхилено, як таку, що не відповідає умовам конкурсної документації
б) усі документи (за винятком оригіналів), виданих іншими установами, повинні бути завірені;
в) у разі необхідності Замовник має право запросити від будь-якого Учасника процедури закупівлі повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;
г) документи, які не передбачені Господарським кодексом для суб’єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб, не подаються останніми в складі своєї пропозиції конкурсних торгів.

Форма 1

з/п

Тип обладнання, будівельних машин та механізмів

Модель і вік устаткування, будівельних машин та механізмів,

років 

Стан (в робочому стані, потребує ремонту, інш.), кількість наявних одиниць 

Власне чи орендоване

1

2

Форма 2

№№

з/п

Посада

П.І.П.

Освіта і спеціальність

Загальний досвід роботи,

років

Досвід роботи на даній  посаді,

років

1

2

* надати у складі документації конкурсних торгів завірену копію документу про дозвіл роботи на висоті
Форма 3

№№

з/п

Назва Замовника, якому виконувались роботи аналогічного характеру

Вид робіт

Сума

2010-2011 р.

Всього

ДОДАТОК 3

ОСНОВНІ УМОВИ ДОГОВОРУ

1. Строки виконання робіт встановлюються Договором підряду, визначаються датою їх початку та закінчення. Невід’ємною частиною договору підряду є календарний план виконання робіт, в якому визначаються дати початку та закінчення вcix видів (етапів, комплексів) робіт, передбачених договором підряду.
2.Замовником не предбачається авансування.
3.Підрядник має право виконати роботи раніше ніж передбачено графіком, а Замовник оплачує виконані роботи по мірі надходження коштів на рахунок Замовника.
4. Замовник має право:
— вимагати безоплатного виправлення недолiкiв, що виникли внаслідок допущених підрядником порушень;
— вимагати відшкодування збитків, якщо підрядник своєчасно не розпочав роботи або виконує їх настільки повільно, що закінчення їх у строк, визначений договором підряду, стає неможливим;
— у разі не виконання зобовязань розірвати договір підряду в будь-який час до закінчення виконання робіт, оплативши підряднику виконану частину робіт з відшкодуванням збитків, завданих такою відмовою;
— iнiцiювати внесення змін у договір підряду, вимагати розірвання договору підряду та відшкодування збитків за наявності істотних порушень підрядником умов договору підряду.
— розірвати договір в односторонньому порядку, якщо Підрядник за своєї вини не розпочав виконання робіт протягом 10 днів з дня, коли він повинен згідно з договором розпочати їх виконання, допустив відставання темпів виконання робіт від передбачених графіком на 30 днів, або виконав роботи з істотними недоліками і не забезпечив їх усунення у визначений Замовником строк, у цих випадках договір вважається розірваним з дати одержання Підрядником повідомлення про таке рішення.
5. Замовник має можливість зменшувати обсяги закупiвлi залежно від реального фінансування.
6. Підрядник на свій ризик відшкодовує задані збитки третім особам під час виконання Договору.
7. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України.
8. Підрядник зобов’язується виконати передбачені договором послуги відповідно до дефектного акту. Здача-приймання закінчених робіт здійснюється до 30-го числа звітного місяця після одержання Замовником повідомлення про їх готовність відповідно до наданого акта виконаних робіт форм КБ-2в та КБ-3.
9. При підписанні Актів приймання виконаних робіт Підрядником надаються документи, що підтверджують фактичне використання машин та механізмів при виконанні робіт на об”єкті.
10. Умови договору про закупівлю після його підписання не повинні змінюватися, крім випадків передбачених чинним законодавством.
11. Договір про закупівлю набирає чинності з дня його підписання.
12.Місця розташування дерев, які підлягають видаленню буде надано в додатку до договору .

ДОДАТОК 4

Технічне завдання

 На „ Послуги з садіння та догляду за декоративними насадженнями
( спилювання сухих дерев) , код 01.41.12

При фактичному виконанні робіт можлива  заміна видів та обсягів робіт відповідно фактичній необхідності та обсягів фінансування.

 

 

п/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця

виміру

  Кількість

Примітка

 

1

2

3

4

5

 
1

 

 

Видалення сухостiйних, аварiйних та фаутних дерев твердих листяних порiд частинами iз застосуванням телескопiчних вишок, дiаметр стовбура до 20 см

м3

75

   
2 Видалення сухостiйних, аварiйних та фаутних дерев твердих листяних порiд частинами iз застосуванням телескопiчних вишок, дiаметр стовбура до 30 см

м3

47

   
3 Видалення сухостiйних, аварiйних та фаутних дерев твердих листяних порiд частинами iз застосуванням телескопiчних вишок, дiаметр стовбура до 40 см

м3

18

   
4 Звалювання вручну в мiських умовах сухостiйних дерев з твердих листяних порiд висотою до 3 м, діаметр стовбура до 50 см

м3

20

   
5 Звалювання вручну в мiських умовах сухостiйних дерев з твердих листяних порiд висотою до 3 м, діаметр стовбура до 60 см

м3

25

   
6 Звалювання вручну в мiських умовах сухостiйних дерев з твердих листяних порiд висотою до 3 м, діаметр стовбура до 70 см

м3

17

   
7 Корчування пнiв з перемiщенням до 10 м, дiаметр пня бiльше 34 см

100шт

2

   
8 Навантаження сміття екскаваторами на автомобілі- самоскиди, місткість ковша екскаватора 0,25 м3

100 т

1,4

   
9 Перевезення сміття до 6 км

т

70

   
10 Перевезення сміття до 10 км

т

70

   

Вивезення та розміщення деревини передбачається на сміттєзвалище з документальним підтвердженям приймання відходів .

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду