Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Не допустимо пожеж!

Апрель 10th, 2018 Новини Вывести на печать

 

З настанням теплої, нарешті весняної погоди, напередодні поминальних днів, мешканці нашого міста розпочали прибирати від сміття та сухих рослинних залишків свої подвір´я, прибудинкові території та кладовища, дачні земельні ділянки.
На жаль, прибирання сміття, сухої рослинності, сухих гілок дерев, кущів та іншого непотрібу часто завершується їх спалюванням, в результаті чого виникають пожежі в житловому секторі та природних екосистемах, а в тиху безвітряну погоду місто покривається димом, шкідливим для людей, особливо для дітей, астматиків та алергиків.
Також спостерігається досить велика кількість бажаючих відпочити на природі, розвести багаття, і — святе діло — посмажити шашличок.
Пам’ятайте: не загашене та не обкопане багаття, недопалок, кинутий в купу сміття можуть обернутися лихом. Так, в минулому році, лісова пожежа знищила великий масив хвойного лісу, існувала загроза перекидання вогню на приватні помешкання. А лише за один святковий Великодній день 8 квітня цього року пожежно-рятувальні підрозділи міста здійснили чотири виїзди на гасіння пожеж за адресами:
м.Павлоград, вул. Кольцева поблизу буд. 1. Пожежа виникла на відкритій території, горіла суха трава та очерет на площі 0,2 га;
м.Павлоград, вул. Промислова поблизу буд. 2. Пожежа виникла на відкритій території, горіла суха трава та очерет на площі 0,05 га. Була загроза розповсюдження пожежі на територію військової частини;
м.Павлоград, вул. Шевченко поблизу буд. 128. Горіло дерево на площі 2 метри погонних;
м.Павлоград, вул.Павлоградська поблизу буд. 57. Пожежа виникла на відкритій території, горіла суха трава та очерет на площі 0,02 га. Була загроза житловому будинку.

Всі пожежі ліквідовано. Загиблих, травмованих не було. Але не було цього разу, а як буде наступного? Чи не потрапимо в пожежу ми з вами через чиїсь необачливі вчинки?

Тому, відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Павлоградської міської ради звертається до мешканців міста:
щоб не допустити виникнення побутових, лісових, торф’яних пожеж і — як наслідок, загибелі або травмування людей, знищення майна, забруднення повітря та завдання непоправимої шкоди довкіллю — утримуйтеся від випалювання рослинних залишків бур’янів, чагарників, сміття. І памятайте, що легше не допустити виникнення надзвичайної ситуації, ніж її ліквідувати.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій
та цивільного захисту населення
міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.