Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Таксістів закликали «вийти з тіні»

Март 29th, 2017 Новини Вывести на печать

1

23 березня 2017 року в малому залі Павлоградської міської ради відбулася оперативна нарада під головуванням Вершини А.О.

Було розглянуто питання щодо легалізації діяльності суб’єктів господарювання у сфері надання послуг перевезення пасажирів в режимі таксі. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів виконкому Павлоградської міської ради, представники відділу поліції та представники надання послуг таксі.

В ході обговорення вказаного питання, міським головою було зазначено, що по підрахункам, які надав м. Київ, службами таксі за місяць здійснюється обертання коштів в м. Павлограді в розмірі приблизно 9млн. грн. З цієї суми в місцевий бюджет надходять незначні грошові кошти, оскільки  особи які фактично здійснюють діяльність у сфері надання послуг таксі поза законними вимогами ліцензування та працевлаштування. У зв’язку з чим органи місцевого самоврядування м. Павлограда звертають увагу щодо необхідності впорядкування вказаної господарської діяльності у відповідності нормам чинного законодавства.

Представником таксі «Форсаж» Севастьяновим В.В було зазначено, що в м. Павлоград функціонує близько 30 диспетчерських служб, з них приблизно 6 намагаються здійснювати діяльність в законних рамках. Однак при намаганні легалізації діяльності водія з власним транспортним засобом, останній розуміючи необхідність сплати відрахувань до бюджету та інших необхідних видатків переходить на співпрацю до тіньових диспетчерських служб.

По закінченню наради було прийнято рішення створити робочу групу із залученням працівників виконкому Павлоградської міської ради, представників поліції, державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті з метою проведення перевірок  та представників громади.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження