Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Боротьба зі стихійною торгівлею

Март 29th, 2012 Новини Вывести на печать

Виконком інформує
З метою впорядкування торгівлі, додержання вимог законодавства щодо якості та безпеки товарів, захисту прав споживачів, відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва міської ради разом з контролюючими службами міста продовжує вживати заходи відповідно до діючого законодавства щодо припинення стихійної торгівлі на приринкових територіях та на вулицях міста.


Торгівля з рук у невстановлених місцях є адміністративним порушенням та тягне за собою наккладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з кофіскацією предметів торгівлі або без такої.


22 березня заступник міського голови Катічев О.М. провів нараду з питань підведення підсумків проведених заходів в березні щодо ліквідації стихійної торгівлі та затвердження плану дій на наступний період. На нараді були присутні представники міліції, СЄС, ветслужби та керівники ринків.
За результатами наради ухвалили:
визначити відповідальних за ліквідацію стихійної торгівлі в місті:
1. МВМ — 1 ГУМВС України в Дніпропетровській області (Первій): вул. Верстатобудівників, XX Партз”їзда, Ленінградська;


2. Павлоградський РМВ ГУМВС України в Дніпропетровській області (Малинога): вул. Сташкова;


3. Відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва (Кусочкіна): вул. Горького, Полтавська, Добролюбова.


4.Інспекція з благоустрію управління комунального господарства та будівництва (Давіденко), КП “Управління ринками м. Павлограда (Курченко П.А.): вул. Карла Маркса район ринку “Самара”, вул. Карла Маркса район магазину “АТБ-Маркет”.


5.Павлоградській СЄС активізувати роз’яснювальну санітарно-просвітню роботу з населенням міста щодо недопущення придбання харчових продуктів на осередках стихійної торгівлі та профілактики гострих кишкових інфекцій, які виникають в наслідок вживання неякісних продуктів;


6. Проводити вищенаведені заходи до остаточного вирішення питання ліквідації стихійної торгівлі в місті.
На даний час робочею групою за допомогою адміністрацій ринків “Центральний” та “Юлана” ліквідовано несанкціонована торгівля на вул. Горького, Полтавській, Добролюбова.


Жителі міста повинні розуміти, що придбаний у невстановленому місці товар у випадкової людини, в умовах, які не відповідають нормам його зберігання, з землі, в тару із сміттєвого звалища у будь-який момент може обернутися великим лихом для покупця та його родини.
Необхідно, щоб всі жителі міста настроїлися на боротьбу із цим злом — не купували продукти харчування та інші товари в місцях стихійної торгівлі, проявили свідомість, розумну обережність та пильність!

Відділ розвитку споживчого ринку та
підприємництва міської ради.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»