Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Пройшла чергова апаратна нарада

Январь 10th, 2017 Новини Вывести на печать

10 січня відбулася чергова апаратна нарада при міському голові. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів міськвиконкому, керівники комунальних служб міста.

Анатолій Олексійович розпочав нараду з підведення підсумків минулого тижня та відмітив, що ситуація у місті була під постійним контролем.

Керівниками підприємств було забезпечено безперебійне функціонування міста. Але  не в повному обсязі виконали свої обов’язки голови ОСББ, біля їх будинків не проводилися роботи з прибирання снігу.

Міський голова висловив подяку усім, хто забезпечував проведення святкових днів у місті, та комунальним службам міста за недопущення аварійних ситуацій,  заторів на дорогах.

Повідомив присутніх, що ведеться робота по залученню європейського інвестора для будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів з залученням грантових коштів на рекультивацію старого полігону ТПВ.

Анатолій Олексійович виступив з ініціативою запровадити в усіх службах виконкому у вівторок спілкуватися тільки українською мовою.

Міський голова надав доручення начальникам відділу містобудування та архітектури, відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва  посилити  роботу з керівниками підприємств, малого та середнього бізнесу щодо постійного проведення заходів з прибирання снігу біля своїх об’єктів.

Заступник начальника фінансового управління міської ради зазначила, що виконання  дохідної частини міського бюджету за 2016 рік складає 106,1%, що дало змогу отримати додатково 17,1 млн.грн., які спрямовані на вирішення першочергових проблем бюджетних установ міста.

За інформацією начальника Павлоградського МРУ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області товщина льоду на р.Вовча – 2 — 6 см. На середині річки  утворилися ділянки з промоїнами. Виходити на лід категорично заборонено.

Завідувач Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень  повідомив, що захворюваність  по м.Павлограду на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знизилась в порівнянні з попереднім тижнем в 1,5 рази, але перевищує епідемічний поріг. Захворюваність на ГРВІ підтримується за рахунок дорослого населення  — захворівших 50,5%. Зареєстровано 4 випадки грипу.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!