Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Декабрь 3rd, 2011 Новини Вывести на печать

Щороку третього грудня прогресивне людство відзначає Міжнародний день інвалідів. Наша держава взяла на себе конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення людей з обмеженими фізичними властивостями, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах суспільства.

Відзначення цієї дати в Павлограді — це добра нагода звірити, що вже зроблено і що ще треба зробити для формування гідних умов життя людей з особливими потребами, аби ніхто з них не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.
В нашому місті проживає близько семи тисяч людей з обмеженими фізичними можливостями. І в кожного з них окреме життя, окрема трагедія, окрема людська надія на те, що все буде добре. Вони кинули виклик складним життєвим обставинам, зібрали в одне ціле волю, сили, терпіння та наполегливість.

На щастя, поряд з інвалідами є ті, хто допомагає. Хочу подякувати за чуйність і турботу працівникам закладів, які працюють з людьми з особливими потребами, благодійникам, державним органам, всім, хто підтримують цих людей. Адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.
Бажаю всім вам здоров’я, витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

З повагою,

Міський голова І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження