Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Зустріч з учасниками антитерористичної операції

Июль 21st, 2014 Новини Вывести на печать

У залі засідань виконкому 18 липня пройшла прес-конференція За участю заступника міського голови Рябової А.В., військовослужбовців з АТО Миколи Гулько та Андрія Поясника, представника волонтерів міста Новікова Є.В. та представників засобів масової інформації.
Учасники антитерористичної операції розповіли присутнім про умови, в яких вони перебувають щодня, про взаємини з мешканцями східного регіону, про свої міркування та сподівання на майбутнє. З особливими словами подяки вояки зверталися до мешканців нашого міста та дякували волонтерам, які не зважаючи на небезпеку та складнощі, знаходять можливість привозити до місць дислокації воду, їжу, цигарки, медикаменти, одяг та багато інших потрібних речей. З теплотою військові говорили про листи подяки від багатьох українців та дитячі малюнки, які надають сили та наснаги.
Військові виказали побажання відзначати тих волонтерів, які постійно приїжджають до «гарячих точок» та привозять чимало необхідних речей, допомагають коштами та добрим словом. Вони переконані, що ситуація, яка тепер склалася у нашій державі зробила нас відповідальнішими, згуртованими та чуйними один до одного.
Люди стають вимогливими до влади та до дій з її боку. На запитання чи виконав свою місію Майдан, військові відповіли, що головна мета досягнута і тепер необхідно працювати на місцях, активно включатися у життя та події, якими живе країна, а не займатися бездіяльністю у центрі столиці.
Піднімалося питання щодо збільшення кількості мобілізованих, що забезпечить рівні умови для ведення переговорів з іншими державами.
За словами гостей у більшості військових лишилися родини та звернулися з проханням допомагати цим сім’ям й не лишатися осторонь, оскільки сьогодні чоловіки вимушені захищати спокій рідної землі.
Заступник міського голови розповіла про те, що у Павлограді мешкає багато активних , небайдужих та чуйних людей, які щоденно ведуть роботу по збору допомоги військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. Зазначила, що вчора на центральній площі міста було встановлено намет, куди павлоградці приносять кошти, речі, продукти харчування та багато інших необхідних речей, які у найближчий час будуть відправлені до військових місць дислокації.
На завершення пресс-конференції Аліса Вікторівна ще раз подякувала гостям за те, що вони знайшли час завітати до Павлограда й за те, що ми кожного дня маємо можливість жити своїм звичним мирним життям.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Про внесення змін до фінансового плану КП «Павлоградтеплоенерго» Павлоградської міської ради на 2024 рік
  • Оголошення про скликання засідання молодіжної ради при Павлоградській міській раді
  • Рішення 50 сесії VIII скликання
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.12.2022 р. №1314 «Про передачу автогрейдера»
  • Impactpreneurship 2.0: навчання з соціального підприємництва для молоді, ВПО, ветеранів/-ок
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Яворницького Дмитра (від буд. № 203 до буд. № 173) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006643-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Нова (від вул. Кравченка до пров. Новий) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006543-a
  • «Поточний ремонт проїзду від вул. Щастя до вул. Хуторська в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006477-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Будівельна в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-03-006366-a
  • Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»
  • Про внесення змін до фінансового плану КП «Павлоградське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Павлоградської міської ради на 2024 рік
  • Привітання міського голови Анатолія ВЕРШИНИ з Великоднем
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі