Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Звіт за 2013 рік по відділу з питань сім”ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради

Март 17th, 2014 Відділ сім”ї, молоді та спорту Вывести на печать

Звіт за 2013 рік по
відділу з питань сім”ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради

Відділ з питань сім”ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради є структурним підрозділом Павлоградської міської ради і підпорядковується міському голові, управлінню у справах фізкультури і спорту та управлінню у справах сім”ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації, фінансується з місцевого бюджету.
Відділ з питань сім”ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради у 2012 році працював над реалізацією Міської цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 рр. та Міської цільової програми “Реалізація державної сімейної і молодіжної політики у м.Павлоград на 2010-2014 роки”
Основними завданнями відділу є:
— забезпечення реалізації в місті Павлограді державної політики з питань фізичної культури, спорту, сім”ї та молоді;
— внесення на розгляд міської ради , виконавчого комітету пропозицій щодо формування в місті державної політики у зазначених сферах;
— організація оздоровлення мешканців міста і проведення заходів з пропаганди здорового способу життя;
— забезпечення підготовки та проведення спортивних та інших заходів, навчальних зборів, участі у спортивних змаганнях різних рівнів;
— розроблення заходів щодо зміцнення фізкультурно-спортивної бази та утримання її в належних умовах;
— здійснення заходів, спрямованих на забезпечення соціального та правового захисту сім”ї, дітей та молоді, рівних прав і можливостей для участі жінок та чоловіків у політичному, економічному та культурному життя, сприяння соціальному становленню, розвитку та оздоровленню дітей і молоді, запобігання торгівлі людьми та насильству в сім”ї.
Відділ є головним розпорядником бюджетних коштів для таких установ міста:
1. Павлоградський міський центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді
1.СОК “Центр”;
2.КБУ ФСК ім В.М.Шкуренко;
3.КДЮСШ “Шкіряна рукавичка”;
У 2013 році за підсумками виконання бюджету на фінансування спортивних установ та видатків на реалізацію державної сімейної та молодіжної політики з місцевого бюджету було виділено 4 млн. 651 тис. 433 грн. З них на оплату праці – 2 млн. 687 тис. 653 грн., нарахування на заробітну плату – 975 тис. 740 грн., придбання предметів постачання і матеріалів, оплату послуг та інші видатки – 135 тис. 762 грн., видатки на відрядження –14103 грн., оплата комунальних послуг та енергоносіїв – 346 тис. 734 грн., субсидії та поточні трансферти підприємствам – 374 тис. 800 грн., субсидії і поточні трансферти населенню — 116 тис. 640 грн.
Крім того, протягом року здійснювались надходження на спеціальні рахунки спортивних установ у вигляді плати за послуги, благодійних внесків та коштів на виконання окремих доручень. Всього надійшло коштів в сумі 594 640 грн.
Протягом року за рахунок коштів місцевого бюджету відділом з питань сім”ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради фінансувались спартакіади серед школярів, студентів, воїнів-інтернаціоналістів та членів їх сімей та людей з обмеженими фізичними можливостями. Всього за звітний період в місті: середніми школами, навчальними закладами, спортивними клубами, установами і організаціями, дитячо-юнацькими спортивними школами проведено більш ніж 178 спортивно – масових заходів обласного та міського рівнів. Фізичною культурою і спортом в місті займаються 17 тис. 193 чол. або 15,5% мешканців міста.
Провідні спортсмени міста протягом 2013 року приймали участь в Першостях та Чемпіонатах України, Державних та Міжнародних змаганнях і 72 рази займали призові місця на змаганнях найвищого рівня.
У 2013 році в місті встановлено 26 дитячо — спортивних майданчиків (у тому числі 20 баскетбольних майданчиків), 63 вуличних тренажера. Проведена велика робота з капітального ремонту 3 спортивних залів у загальноосвітніх школах № № 4,5,16 . У ФСК ім. В.М.Шкуренко відкрито штучний скалодром на 4 доріжки. Ліквідовано в спортивному клубі “Юність” дві спортивні зали, два приміщення для занять фізичною культурою у зв”язку з їх аварійним станом, а на місці цих спортивних споруд ведуться роботи з будівництва сучасного плавального басейну , яка буде завершено у вересні 2014 року.
З метою ефективного виконання Міської цільової програми “Реалізація державної сімейної і молодіжної політики у м.Павлоград на 2010-2014 роки” протягом 2013 року вiддiлом з питань сім”ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради та Павлоградським міським центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді організовано та проведено понад 100 заходів різних напрямків.
Вiддiл щорічно поздоровляє молоді пари у PAГCi, вітає молодих сімей у пологовому 6удинку при народженні немовлят, проводить акції до Дня захисту дітей та Нового року.
З молоддю постійно ведеться попереджувальна робота з метою профілактики СНIДу, захворювань, що передаються статевим шляхом, нapкоманїї. Проводяться соціальні акції “За здоровий спосіб життя”, крyглi столи та диспут-клуби, у молодіжному середовищі розповсюджуються рекламні матеріали, пам’ятки, буклети, листівки.
Традиційно проводяться: мітинг — реквієм 8 Травня, святкові заходи до Дня Перемоги, Дня визволення України, Дня Незалежності України. На протязі року з метою формування культури та вшанування історії країни та національних традицій проводяться заходи до Міжнародного Дня ciм’ї, Дня мaтepi, Дня захисту дітей, Дня Міста. Серед молоді проводяться акції з благоустрою міста.
Для організації дозвілля молоді проводяться заходи: «Студентська весна», День Молоді України, День студента України, День закоханих та інші .
На виконання державної програми по органiзацiї оздоровлення на Вiддiл покладено обов’язки з координації роботи по оздоровленню дітей та пiдлiткiв мicтa Павлограда. Так, на протязі 2013 року оздоровлено 198 дітей, в тому числі в МДЦ “Артек” оздоровилося 72 дитини, в УДЦ “Молода гвардія”- 21 дитина дітей, в КЗО “ЗСШІ “ДЦСР “Перлина Придніпров’я” — 105 дітей.
З метою підтримки та покращення матеріального становища сімей, які опинились у скрутному становищі, та запобігання дитячій бездоглядностi у вільний від навчання час влітку 2013 р. при вiддiлi працював «Фонд літнього працевлаштування молоді» На оплачувані роботи по 6лагоустрою містa 6уло працевлаштовані 60 пiдлiтків, з міського 6юджету для виплати заро6iтної плати було виділено 41 тис.грн.
Для підтримки обдарованої молоді, яка прагне набуття якісної освіти, вручено сертифікати на отримання стипендії міського голови та видано 50 стипендій представникам кращої молоді міста (30стипендій – студентській молоді; 20 стипендій –учнівській молоді). На виплату стипендії використано 22 тис.00 грн.
Всього на протязі року спеціалістами Центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді проінспектовано за місцем проживання 4989 сімей, у складних життєвих обставинах в них 8980 дітей; 707 сімей, в них 1365 дітей занесено до банку даних сімей в СЖО. 190 сімей, в них 336 дітей знаходяться під соціальним супроводом. За 2013р. під соц.супроводом фахіців перебувало 532 сім’ї, в них 1121 дитина, знято з супроводу протягом 2013р. — 439 сімей, в них 790 дітей. В ході соц.супроводу сім’ям було надано 8636 послуг. Всього було надано 610 безкоштовних обідів дітям, сім’ям та молоді, які опинилися в складних життєвих обставинах через пункт безкоштовного харчування.
Проводиться робота з молоддю та дітьми з особливими потребами, зокрема забезпечення соціального обслуговування, соціальної профілактики і реабілітації.2 залученими спеціалістами проведено: психологом 423 год. групових занять та 96 годин індивідуальної роботи, соціальним педагогом 179 год. групових та 267 год. індивідуальних занять з 20 дітьми-інвалідами та їх батьками.
За зверненнями жінок, які народили та виховали 5 та більше дітей, відділ з питань сім”ї, молоді та спорту готує документи на присвоєння почесного звання України “Мати-героїня”. Так, у 2013 році це почесне звання було присвоєно 15 жінкам — мешканцям міста.

Начальник відділу О.П.Дугін

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Відбулося засідання виконкому.
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.